Новини

Евромаркет Кари достави стелажна система Тойота

20.12.2023 Евромаркет Кари достави стелажна система Тойота

За своите нови и  модерни помещения, предназначени за складови дейности, логистика и серийно производство, дългогодишен клиент се довери за пореден път изцяло на Евромаркет Кари АД.

Проектантите от Евромаркет Кари изготвиха специален проект на стелажна система Toyota “Pallet Racking”, предназначена за тежки товари. Това е най-оптималното решение за складиране на разнообразни стоки, подредени на палети. Тя осигурява постоянен и независим достъп до всеки палет и възможност за обработката му по всяко време.

Стелажите са изработени и монтирани съобразно всички изисквания на клиента:

- да бъдат подходящи както за индустриални, така и за евро палети

- височината на стелажната система Toyota да бъде 6 метра- доставените стелажи са на 4 нива, а на тях се съхраняват палети с височина от 1850  мм и 1550 мм

- Капацитетът на стелажната система е 984 броя палетни места, а максималната товароносимост на едно палетно място е 1400 кг.

Поради тежките товари е налице повишен риск от удари върху стелажната система. С оглед безопасността и  запазване естетическия вид на стелажи и машини са монтирани протектори, които предотвратяват тази заплаха.

 

Новите складови пространства изискват и безкомпромисни решения относно поддържане нивото на чистотата в тях. Клиентът закупи висок клас компактна седлова машина - Hako Scrubmaster B75

Разстоянието между стелажите е съобразено с работния коридор на обслужващите машини, които също са производство на Toyota Material Handling. Стелажната система се обслужва от електрически палетни колички, високоповдигачи, електрически влекачи и транспалетни колички.

Евромаркет Кари благодари за доверието и пожелава на собствениците успешна работа и доволни клиенти!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.