Новини

Евромаркет Кари на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна

26.11.2019 Евромаркет Кари на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна

На третото издание на изложението Евромаркет Кари отново беше един от най-големите изложители. Традиционно представи различни модели машини на европейския лидер в почистващата техника - HAKO. Тази година компанията показа на своя щанд и един изключително атрактивен продукт - транспортни колички.

За изключително успешното представяне, перфектната организация и иновативните продукти, които представи, Евромаркет Кари получи специална награда от организаторите: „Най-функционални решения в туризма за 2019 година”. 

Изложението беше открито от областния управител Стоян Пасев. В тазгодишния форум, който се проведе от 21 до 23 ноември,  се включиха близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, и много други.

На щанда на Евромаркет Кари бяха изложени следните модели:

  • Ръчноводима подопочистваща машина Нако, модел Scrubmaster B45CL WB 500 - предназначени както за основно, така и за рутинно почистване на твърди подови настилки. Моделът има функция за предварително събиране на дребни частици.
  • Метачна машина НAKO, модел Sweepmaster M600 - тази ръчноводима метачна машина на HAKO има ненадминато висок капацитет на почистване в класа си и почиства до 2 300 м2/h. Предназначена е за относително малки площи и разполага с изключително здрав пластмасов контейнер за боклука, който има 5-годишна гаранция, удароустойчива стоманена рамка и здрав алуминиев корпус. Дръжката може да се адаптира оптимално за всеки потребител чрез ергономичната форма и лесното обръщане на направляващите валове на дръжката.
  • Прахосмукачки НАКО, модел Cleanserv VU4 - метене и чистене в една работна процедура за дълбоко, цялостно и внимателно почистване на килими. Cleanserv VU4 премахва нечистотията, която е прилепнала към влакната, и осигурява оптимален резултат на почистване дори при силно замърсени обекти. Моделът е на промоционална цена до 31.12.2019 година.
  • Прахосмукачка НАКО, модел Cleanserv LV 1-15 - професионални прахосмукачки HAKO за сухо и мокро почистване. Могат да бъдат използвани освен като традиционна прахосмукачка и като такава, която успешно изсмуква и течни замърсявания от твърда или мека повърхност. Моделът е на промоционална цена до 31.12.2019 година.

Евромаркет Кари представи на посетителите нов продукт, който започва да предлагареновирани транспортни колички. Моделът, показан на изложението, е 4-местен и е на промоционална цена до края на месец декември 2019 година. Евромаркет Кари предлага възможност за различни опции и модели.

Вижте снимки от щанда на Евромаркет Кари:
Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.