Новини

EUROMARKET Measuring проведе демонстрация в Елпром Зем

25.07.2008

На 06.06.2008г., на територията на Елпром Зем, фирма от Индустриален Холдинг България, специализирана в  производството  на хидрогенератори за Водно Електрически Централи, бе проведена демонстрация на високо технологичната лазерна измервателна система FARO Laser Tracker.
Екипът на EUROMARKET Measuring представи портативната три координатна система Laser Tracker, като извърши демонстрационно измерване на статор с вътрешен диаметър над 5230 mm.
Всички представители от структурата на Индустриален Холдинг България бяха впечатлени от 11- микронната точност на измерване при особено големите детайли, както и от 70 метровия сферичен обхват.
Нагледно беше демонстрирана и презентирана широката мултиприложимост на лазера в различните процеси на производствената дейност.
Лесния за обслужване софтуер и възможността FARO Laser Tracker да се използва в реални производствени условия, без да се влияе от температура, запрашеност, влажност- бяха основните акценти в презентацията.
На демонстрацията присъстваха и г-жа Данета Желева- изпълнителен директор на Индустриален холдинг България, както и г-н Божидар Данев -главен председател на Стопанската камара.

      1.jpg
      2.jpg
      3.jpg
      4.jpg
                     
                     
                     
                     

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.