Новини

Евромаркет Метал Холд с нов партньор – немската компания Hammelmann

01.02.2019 Евромаркет Метал Холд с нов партньор – немската компания Hammelmann

Евромаркет Метал Холд добави нов партньор към своето портфолио – немската компания Hammelmann, специализирана в производството на помпи и системи за водно бластиране с високо и ултрависоко налягане.

Hammelmann е разпознаваемо име в световен мащаб благодарение на висококачествените си продукти Made in Germany. Компанията е създадена през 1949 г. в Оелде, Германия, а производството на помпи и системи за водно бластиране стартира през 1955 г. Hammelmann е иноватор в своята област и прави някои значителни подобрения в техниката за бластиране – работното налягане се увеличава от 60 на 4000 bar, машините се олекотяват, а пистолетите им придобиват ергономична форма. Днес компанията притежава над 300 патента, дъщерни дружества в САЩ, Китай, Испания, Австралия и Бразилия, над 40 дистрибутора в цял свят и производствена база с площ над 30 000 кв. м.

Да бъдем партньор на Hammelmann е чудесна възможност да разширим портфолиото си, тъй като продуктите на компанията имат огромен потенциал за развитие на българския пазар. Наблюдаваме повишен интерес както към техника за водно бластиране с високо и ултрависоко налягане, така и към висококачествени продукти, каквито са тези на новия ни доставчик”, коментира Димитър Димитров, мениджър направление „Заваряване и специализирана техника”.

Научете повече за продуктите, като се свържете с нашите търговски специалисти тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.