Новини

Евромаркет Метал получи приз за отлични продажби от Panasonic Industry Europe

10.10.2017 Евромаркет Метал получи приз за отлични продажби от Panasonic Industry Europe

Евромаркет Метал получи поредно признание за добрите си резултати - приз за отлични продажби на заваръчни роботи през 2017 от Panasonic Industry Europe GmbH. Наградата получи Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал Холд, лично от търговския директор на Panasonic г-н Щефан Клайн по време на традиционна дилърска среща в Германия.

"За поредна година най-продаваните заваръчни роботи в България са тези на световния лидер Panasonic. Това се дължи както на безкомпромисното им качество, скорост и прецизност, така и на експертото обслужване, което Евромаркет предлага на клиентите си", коментира Добромир Петков.

Евромаркет Метал получи приз за отлични продажби от Panasonic Industry Europe

На снимката: Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал Холд, и Щефан Клайн, търговски директор на Panasonic Industry Europe GmbH

Дилърската среща на Panasonic Industry Europe се проведе по време на най-значимото международно изложение за заваръчна и металообработваща техника Schweissen & Schneiden. В рамките на събитието Panasonic представи редица иновации, сред които нови серии заваръчни роботи и изцяло нов процес за роботизирано лазерно и МИГ/МАГ заваряване.

Вижте още: Евромаркет Метал получи отличие от Doosan Machine Tools

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.