Новини

Евромаркет Метал със специално отличие от Panasonic Industry Europe

27.11.2019 Евромаркет Метал със специално отличие от Panasonic Industry Europe

Евромаркет Метал получи поредно признание от свой международен партньор – приз от Panasonic за продажба на иновативно оборудване. Отличието се присъжда за доставка на система LAPRISS за роботизирано заваряване с фиброизточник – първа в България и една от първите в Европа.

Добромир Петков, мениджър Евромаркет Метал, получи приза по време на годишната дилърска среща на Panasonic. На събитието присъстваха Koji Hamamato, вицепрезидент на Panasonic Factory Solutions Europe (PFSE), както и Nils Heininger, дивизионен директор в PFSE.

Системата LAPRISS на Panasonic е технология от последно поколение и продажбата ѝ е събитие не само за българския пазар, но и за европейския. Доставката ѝ в България потвърждава, че българските производители стават все по-иновативни и все по-конкурентни”, коментира Добромир Петков.

LAPRISS осигурява подобрена комуникация между всички компоненти в заваръчната система – от роботи до периферни устройства. В резултат, заваряването става по-бързо, по-прецизно, по-гъвкаво, с постоянно качество и с минимална човешка намеса. Сред предимствата ѝ са минимално разстояние между точките на заваряване, значително по-кратък работен цикъл и ниски разходи за поддръжка.

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.