Новини

Евромаркет Груп подкрепи ІV национално състезание „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ЗАВАРЧИК“

30.03.2022 Евромаркет Груп подкрепи ІV национално състезание „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ЗАВАРЧИК“

Уважаеми колеги и партньори,

За нас е огромно удоволствие да съобщим, че на 26.03.2022 г. се проведе ІV национално състезание „НАЙ-ДОБЪР МЛАД ЗАВАРЧИК“.


Участници бяха ученици от професионалните гимназии с професии „Машинен техник“, „Техник-приложник“, „Машинен оператор“, „Заварчик“ и „Мехатроника“ от професионално направление „Машиностроене, металообработване и металургия“ или по професиите от професионално направление „Моторни превозни средства, кораби и въздухоплавателни средства“.

Състезанието е част от усилията за популяризиране на професията заварчик сред младите хора. То се проведе под егидата на Министерство на образованието и науката и Български съюз по заваряване със специалното съдействие на фирма НЕКСАС ЕООД, приела събитието в своята база и предложила перфектна организация, и обезпеченост на състезателите.

Евромаркет Груп, като дългогодишен член на Български съюз по заваряване за пореден път се включи в наградния фонд, като осигури наградите за спечелилите първо място в двете категории: Ръчно електродъгово заваряване РЕДЗ – процес 111 и Електродъгово заваряване в защитна газова среда с топящ се метален електрод МИГ/МАГ – процес 135, както и синволични награди за всички участници и техните преподаватели за положените усилия.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.