Новини

Посетете щандовете на Евромаркет на MachTech & InnoTech 2019

11.04.2019 Посетете щандовете на Евромаркет на MachTech & InnoTech 2019

Два модела от най-продаваните стругови и обработващи центри на Doosan Machine Tools, измервателна техника Mitutoyo, демонстрации на софтуер за събиране на данни Measurlink, иновативни продукти и нови партньори. Това ще бъдат акцентите на щандовете на Евромаркет на MachTech & InnoTech 2019 – единственото специализирано изложение за металообработващи машини в България. Събитието ще се проведе между 15 и 18 април в Интер Експо Център, София, а на него ще участват три бизнес направления на компанията:

  • Euromarket Metal - щанд C3 в зала 2
  • Euromarket Measuring - щанд C3 в зала 2
  • Euromarket Tools - щанд C1 в зала 2.

За да се възползвате от безплатен вход на събитието, изтеглете покана или се регистрирайте от тук. Изтеглете карта с разположението на щандовете на Евромаркет тук.

Сред най-атрактивните експонати на компанията за поредна година ще бъдат струговите и обработващи центри на Doosan Machine Tools, представени от Euromarket Metal. Изложени ще бъдат два от най-популярните модели на производителя – хоризонтален стругов център Lynx2100, подходящ за изработка на клапи, валове, зъбни колела, фланци и други хидравлични компоненти, както и вертикален обработващ център DNM 4500, подходящ за обработка на големи и тежки детайли със сложна геометрия.

Голямо разнообразие от измервателна техника ще предложи Euromarket Measuring. На щанда ще бъдат представени производители като Mitutoyo (Япония), Faro (САЩ), ElektroPhysik (Германия) и Innovatest (Холандия), а сред експонатите са CNC трикоординатни измервателни машини, CNC вижън измервателни системи, портативни измервателни машини, лазерни скенери и други. Специален акцент ще бъдат демонстрациите на живо на софтуер за събиране на данни от измервателни машини Measurlink от Mitutoyo, който повишава качеството на крайния продукт чрез мониторинг и анализ на процесите в реално време, идентифициране на проблемните области и корекция на параметрите.

За първи път в България ще бъде показана една от най-високотехнологичните машини за огъване на листов материал в света към момента – свръхикономичен хибриден абкант B3 KinEtik на Salvagnini-Италия. Машината е хибрид между хидравличен и електрически тип, като комбинира предимствата и на двете технологии. Интелигентната система, с която е снабден абкантът, позволява генериране и съхранение на енергия. Благодарение на нея се постига значително по-ниска консумация на електроенергия, по-добра производителност и по-висока скорост на работа с намалено време на цикъла за огъване. Отличната точност на огъвката се гарантира от система за измерване и контрол на ъгъла. Хибридният абкант B3 е разработен за работа в пълна синергия с други системи и машини на Salvagnini, като целта е да се постигне напълно автоматизиран процес за производство на различни изделия.

На щандовете на Евромаркет могат да се видят още:

  • Новият модел роботизирана заваръчна система от Panasonic - TS950, отличаващ се с компактни размери (2 пъти по-малка площ, необходима за инсталация), по-бърз процес на заваряване и по-малък радиус на завиване.
  • Аспирационни системи за заваряване Kemper – подходящи за помещения, в които се извършват заваръчни дейности, шлайфане, роботизирано заваряване, както и за учебни центрове.
  • Помпи и системи за водно бластиране с високо и ултрависоко налягане от Hammelmann - най-новият партньор в портфолиото на Euromarket Metal.
  • Електрически, пневматични и акумулаторни инструменти за асемблиране от Sumake – за по-висока ефективност чрез увеличаване на производителността и намаляване на себестойността на всяка операция.
  • Индустриално обзавеждане от Fami – за по-висока ефективност на дейностите по поддръжка, ремонт, операции по асемблиране и обслужване на производствени машини чрез внедряване на ергономични и надеждни решения за съхранение и вътрешно заводско транспортиране.

Вижте всички промоционални предложения на Евромаркет на MachTech & InnoTech 2019.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.