Новини

Techno Expo 2024: Портал към Бъдещето на Строителните Иновации и Индустриалните Технологии

27.05.2024 Techno Expo 2024: Портал към Бъдещето на Строителните Иновации и Индустриалните Технологии

Третото поред специализирано изложение Techno Expo 2024 обещава да бъде едно от най-значимите събития в индустрията на строителството и индустриалните технологии.
Събитието ще се проведе от 12 до 15 юни в Корпоративно-сервизния център ЕВРОМАРКЕТ в Казичене, София, ул. Околовръстен път 454.

По време на  Techno Expo 2024 посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-съвременното оборудване и машини от водещи световни брандове. Структурирано в уникалния формат на територията на Евромаркет СиТи / Euromarket City, събитието ще представи не само последно поколение машини и оборудване от световни брандове, но и високотехнологични решения, които могат да повишат ефективността и рентабилността на бизнеса.

През всеки от четирите дни на Techno Expo 2024 посетителите ще могат да разгледат последно поколение машини, да наблюдават демонстрации на машини и работни процеси, да получат техническа консултация, да договорят индивидуални условия за оборудване и да се възползват от специални промоции. Събитието предлага и незабравими преживявания: състезания със строителни машини, томболи с награди, зони с храни и напитки и удобен паркинг.

 

На откритите площи посетителите ще могат да видят експонати от цялото продуктово портфолио на Евромаркет Груп, включително строителна, минна, складова, транспортна и индустриална техника от изложители като KOMATSU (земекопна, товарачна и минна техника), MANITOU (подемно-строителна техника), POTAIN (кулокранове), CIFA (техника за производство и полагане на бетон), IVECO (транспортна техника), TOYOTA MATERIAL HANDLING (подемно-транспортна техника), GARDNER DENVER (компресорно оборудване), KOHLER-SDMO (дизелови генератори), AKSA (генератори), BOSCH (строителни инструменти и машини) и други.

В закритите изложбени площи ще бъдат разположени щандове на HAKO (почистваща техника), GEDORE (индустриални инструменти), INDEVA (индустриални манипулатори), FAMI (индустриални системи за съхранение и мебели), JOSAM (стендове за разпъване и реглаж), 4CR (авторепаратура), SATA (бояджийски пистолети), HOFMANN (техника за автосервизи), DN Solution (металорежеща техника), MITUTOYO (измервателна техника) и много други.

Техническите състезания за оператори се очертават като особено атрактивна част от събитието. Състезанията, които включват мотокари, газокари и земекопна техника, обещават напрегната надпревара и вълнуващи моменти.
На 15 юни от 11.00 ч стартира състезанието с мотокари и газокари Totyota.
На 14 юни от 16.30 ч, започва състезанието със земекопна техника Komatsu.

Всички желаещи да изпробват своите умения и майсторство е необходимо да направят предварителна заявка на e-mail: marketing@euromarket.bg

Techno Expo 2024 е водещо събитие в индустрията, където иновациите и напредъка срещате на едно място. Не пропускайте възможността да бъдете част от тази вълнуваща среща с бъдещето на строителните иновации и индустриални технологии.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.