Новини

Евромаркет Tools е представител на професионални водоструйки и пароструйки Kränzle

22.08.2019 Евромаркет Tools е представител на професионални водоструйки и пароструйки Kränzle

Евромаркет Tools вече е представител на немския производител на професионални водоструйки и пароструйки Kränzle – компания, известна с високото качество на продуктите си и многобройните си патенти. Машините са изключително ефективни за клиенти в сферата на строителството, индустрията, в автосервизния сектор и в селското стопанство.

"Нашите продукти са бестселъри в държавите от Централна и Западна Европа – Австрия, Белгия, Швейцария, разбира се и на нашия роден пазар – Германия, както и в страните от Далечния Изток – Япония, Южна Корея, Китай", споделя Оливър Мейш, експорт мениджър в Kränzle, който гостува в София за демонстрации и обучение за работа на машините.

"От години активно разширяваме присъствието си на Балканския полуостров, имаме дистрибутори в Румъния, Сърбия, Хърватия, Гърция и търсихме представител във вашата страна. Преди няколко месеца по време на изложение срещнахме посетители от България, които искаха да закупят наша техника. Именно те ни препоръчаха Евромаркет за надежден партньор с покритие в цялата страна и отлично организиран сервиз. Смятам срещата с тях за голям късмет", разказва Оливър Мейш.

Kränzle е немска компания, фокусирана изцяло върху производството на професионални водоструйки и пароструйки. Създадена през 1974 година, днес фирмата разполага с дистрибутори в над 90 страни от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка, както и в Австралия. Вече 45 години компанията остава семеен бизнес. Всички компоненти и части се проектират и произвеждат в Германия, а марката притежава десетки патенти за материалите, от които се изработва техниката. Ето защо името Kränzle се свързва с високо качество и надеждност.

"Ние не искаме да продаваме просто машини на добри цени”, казва Мейш. „Ние искаме да предоставяме работещи, иновативни, индивидуални решения, защото знаем колко специфични изисквания имат нашите клиенти в строителството, индустрията, в автосервизния сектор и в селското стопанство – както към качеството, така и към сервиза. В това отношение си приличаме с Евромаркет, затова съм убеден, че клиентите ни могат да разчитат на както на разбиране от страна на търговските специалисти, така и на най-добро техническо обслужване", допълва Мейш.

По време на посещението си Мейш бе лектор и демонстратор на обучение за работа с професионалните водоструйки и пароструйки Kränzle. Събитието се проведе в Корпоративно-сервизен център Евромаркет, като на него присъстваха търговски и сервизни специалисти от всички регионални офиси на компанията.

Професионални водоструйки и пароструйки Kraenzle

Професионални водоструйки и пароструйки Kraenzle Професионални водоструйки и пароструйки Kraenzle Професионални водоструйки и пароструйки Kraenzle

Разгледайте всички продукти на Kränzle тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.