Новини

Продукт на фокус: Fami Dynamic – новата работна станция с електронно регулируема височина

17.09.2021 Продукт на фокус: Fami Dynamic – новата работна станция с електронно регулируема височина

Евромаркет Тулс предлага най-добрите решения в областта на индустриалните инструменти и оборудване, като си партнира със световноизвестни производители. Италианската фирма Fami S.r.l. (Fami - Storage Systems) е един от тях – тя е сред лидерите в областта на промишленото оборудване и индустриално обзавеждане, а новата работна станция Fami с електронно регулируема височина е сред акцентите на MachTech & InnoTech 2021.

Fami

И има защо да е така. Dynamic е работна станция с електронно регулируема височина, която може да се използва за създаване на динамична и ергономична индустриална работна станция подходяща за приложения в различни сектори. За максимизиране комфорта на потребителя, Dynamic предлага няколко решения: шкаф с чекмеджета, допълнителни рамки или вградени секции за електрически компоненти, Work Look перфорирани панели.

Краката с регулируема височина се управляват чрез практична цифрова клавиатура. Височината на работната станция може да се променя до милиметър - от минимална височина 740 мм до максимална 1140 мм. Клавиатурата може да запомня 4 различни височини за бързо и лесно настройване на работния плот с няколко стъпки.

Вижте видео с представянето на работната станция от showroom-a на Fami тук: Fami Dynamic

Разгледайте останалите продукти на Евромаркет Тулс тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.