Новини

Евромаркет участва в изложението „Дни на кариерата 2014” в ТУ-София

24.10.2014 Евромаркет участва в изложението  „Дни на кариерата 2014” в ТУ-София

Евромаркет взе участие във форума „Дни на кариерата 2014” в Технически университет София. Събитието се проведе на 21 и 22 октомври 2014 г. и бе организирано от кариерния център на университета.

В изложението участваха големи и средни фирми от секторите Информационни технологии, Телекомуникации, Енергетика, Машиностроене, Авиационна техника и технологии и др. Студентите получиха детайлна информация за възможностите за старт на трудовата им реализация и се запознаха с изискванията на над 700 свободни позиции.

Откриване на кариерния форум. На снимката: Проф. д-р инж. Валери Младенов, зам.-ректор по международна интеграция и връзки с обществеността в ТУ-София

Евромаркет представи пред студентите възможностите за работа и развитие в компанията, както в централния офис в София, така и в регионалните офиси в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Плевен и Велико Търново. Пред студентите бяха представени принципите и методологията за работа в Евромаркет като целеполагане, планиране на дейностите и измерване на резултатите - стъпки от процеса на обучение на младшите специалисти, осигуряващи професионалната им и личностна компетенция.

Щандът на Евромаркет се радваше на висок интерес от страна на студентите, посетители на изложението.

Евромаркет е компания, която непрекъснато търси млади и високо мотивирани хора, които са проактивни и търсещи дългосрочно развитие. Представителите на Евромаркет се срещнаха с изключително много амбициозни студенти, желаещи да се развиват и да продължат своето обучение и след дипломирането си.

Пожелаваме успех на всички млади специалисти!

Представяне на начина за кандидатстване в Евромаркет, може да изтеглите от тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.