Новини

Евромаркет Кари достави олекотени стелажи за печатница Фреш Ап Лейбъл

25.03.2020 Евромаркет Кари достави олекотени стелажи за печатница Фреш Ап Лейбъл

Фреш Ап Лейбъл ООД е специализирана в производството на висококачествени самозалепващи етикети на ролка за машинно и ръчно лепене, както и в печат на многослойни фолиа. Дългогодишният опит в областта на полиграфията, в съчетание с използването на доказано качествени материали и техника, правят компанията предпочитан и надежден партньор.

Основна движеща сила в работата на печатницата е стремежът към оптимизация организацията на производство и постигане на по-висока ефективност на процесите. За тази цел Фреш Ап Лейбъл се довери на Евромаркет Кари и закупи олекотена стелажна система Nedcon “MF Shelving”.

Стелажната система Nedcon “MF Shelving” е най-оптималното решение за ръчно обслужване и за складиране на разнообразни стоки – архивни кутии, класьори, папки. Разнообразните размери на рафтовете позволяват системата да бъде пригодена за складиране на товари с различни характеристики и оптимизиране на пространството. Много допълнителни елементи и принадлежности, които се предоставят отделно като опция, осигуряват широк спектър на приложимост.

С предложената стелажна  система  клиентът има възможност за съхраняване на повече стока  на единица площ, подобряване на работните процеси в склада, възможност за развитие на своя бизнес.

Параметри на разработената за клиента стелажна ситема:

  •     Брой модули 970х500х2000мм – 1 бр.
  •     Брой модули 1220х500х2000мм – 4 бр.
  •     Модули 970х500х2000мм – 1,94 кв.м
  •     Модули 1220х500х2000мм – 10,37 кв.м

Вижте снимки от доставената и монтирана за Фреш Ап Лейбъл стелажна система:

Вижте повече за стелажите, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Стелажи и оборудване за складове

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.