Новини

Евромаркет Метал достави машина за файбър лазерно заваряване LASER XTW – 1000

08.10.2020 Евромаркет Метал достави машина за файбър лазерно заваряване LASER XTW – 1000

  Евромаркет Метал достави машина за файбър лазерно заваряване LASER XTW – 1000 на българска компания, чиято дейност е в сферата на металообработката. Фирмата избра LASER XTW – 1000, за да увеличи производствения си капацитет.

  Машината е изключително лесна за употреба. Функционално LASER XTW – 1000 е перфектен за заваряване на различни метали (черни стомани, неръждаеми стомани, алуминий и мед),  позволява висока скорост на заваряване, голяма дълбочина на проваряване и 360-градусово микро заваряване без мъртви зони. Скоростта на заваряване, е повече от два пъти по-висока от YAG лазерно заваряване и 3-5 пъти от аргоно-дъгово заваряване. Машината е идеaлното решение за икономия на разходи. Преодолявайки ограниченията на заваръчната маса, лазерът е подходящ за всички видове сложни заваръчни шевове и заварява всяка част от детайла под всякакъв ъгъл. При заваряване минимизира деформациите в заварените изделия. Методът на осцилиращо заваряване, с който работи машината, прави ширината на точката на заваряване регулируема,  което разширява обхвата на обработваните изделия. 360 градусовото микро заваряване е подходящо за заваряване на тънки материали и прецизни части. Машината е подходяща за точково и непрекъснато заваряване на детайли с различна стиковка и пространствено положение.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.