Новини

FARO® представя най-новата 3D портативна трикоординатна измервателна машина

05.10.2020 FARO® представя най-новата 3D портативна трикоординатна измервателна машина

   Най-достъпната и точна 3D преносима машина за измерване (CMM): The FARO Gage е вече тук. Машината е перфектна за малки и средни предприятия, чиято дейност е свързана с прецизна точност. The FARO Gage е интуитивна, ергономична и гъвкава, даваща възможност да се извършва най-прецизното 3D измерване за рекордно кратко време. По този начин се намаляват разходите за калибриране на множество инструменти. Машината изцяло замества традиционните ръчни инструменти като шублери, микрометри, вътромери, високомер и така на работното място се създава усещане на ред и подреденост. The FARO Gage надгражда с 20% повече обхват от предишното поколение Gage Arm. Лека и преносима, ​​здрава и с прецизността на лабораторен инструмент, машината се настройва за секунди, намалява времето за проверка и осигурява качествени резултати, с изключителна гъвкавост, което води до повишена скорост и производителност.

  The FARO Gage подобрява ефективността и производителността, както никога досега. Тази ефективност започва с настройването на машината. Бързото и универсално монтиране осигурява мобилност, която позволява да се измерва навсякъде. Опростеният дизайн с 2 бутона, 6-точковото съчленяване и вградената противотежест осигуряват изключителна лекота на използване и работа без умора. Компактният дизайн прави машината за измерване лека и лесна за транспортиране.

  The FARO Gage е съвместима с софтуера на FARO, включително CAM2 Probing. Резултатът е усъвършенствано устройство, което осигурява несравнима производителност.

 За повече информация се свържете с Евромаркет Tools


Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.