Новини

Euromarket Tools представя: Лидерът INDEVA в България

07.09.2021 Euromarket Tools представя: Лидерът INDEVA в България

INDEVA е световен лидер в проектирането и производството на модерни решения за автоматизация на индустрията. Те подобряват ергономичността, безопасността и производителността в процесите на много международни компании в различни индустриални сектори.

Компанията е основана през далечната 1838 година и благодарение на последователната ѝ научноизследователска и развойна дейност заема водеща позиция в решенията за вътрешна логистика, индустриално производство и обработка на материали.

Преди повече от половин век се ражда Liftronic - наистина революционна система, която дава възможност да се повдигат и местят товари с тегло до 320 кг без абсолютно никакво усилие.

А  благодарение на успешното партньорство между Euromarket Tools и INDEVA вече и в България можете да откриете изключително богатата гама индустриални манипулатори – от сериите Liftronic и PN.

Българските бизнеси могат да се възползват от иновативните решения, които от години са най-подходящият избор за много световноизвестни фирми:

Интелигентни устройства за работа INDEVA от серията Liftronic, разполагащи с усъвършенствана технология за електронно управление. Водещите им предимства са:

  • Автоматично отчитане на теглото и автоматично балансиране
  • Много удобни и прецизни
  • Ергономични и лесни за работа
  • Дистанционно отстраняване на неизправности чрез App-Indeva
  • Могат да бъдат свързани помежду си в индустрия 4.0
  • Ефективна и лесна за употреба система за автоматична диагностика

Интелигентните устройства от серията Liftronic за манипулиране (електронни манипулатори) са идеални за използване навсякъде, където се изискват скорост, движение на течности и точно позициониране на товара.

Традиционни индустриални манипулатори от серията PN с пневматична технология за управление могат да бъдат проектирани съгласно разпоредбите на ATEX и съгласно Директивите 94/9 на ЕС относно приложения в контролирани среди с опасност от експлозия, класифицирани класове 1 и 2 (газ).

Ако желаете да научите повече за продуктите на INDEVA, вижте тук или се свържете с наш представител още сега.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.