Новини

Продукт на фокус: INDEVA Lean System

29.11.2021 Продукт на фокус: INDEVA Lean System

Scaglia Indeva е световен лидер в производството на най-иновативните индустриални манипулатори, системи за производствата, както и изцяло автоматизирани системи. В тяхното създаване Scaglia Indeva влага доказано ноу-хау и голям опит в проектирането на материали по поръчка. Компанията предлага оптимални решения за различни видове производства.

От края на 90-те години на миналия век Scaglia Indeva SpA доставя модулни структури и компоненти, проектирани да отговарят на философията на различните производства.

INDEVA Lean System ®  включва широка гама от компоненти, която ви дава възможност за проектиране и изграждане на различни структури, които да отговарят на всяка нужда в рамките на производствения процес. Приложенията могат да включват ергономични работни места, тролеи и колички, поточни стелажи, гравитационни конвейери, тръби, съединения, ролкови конвейери, кутии за комплекти, аксесоари и др.

Структурите INDEVA Lean System ® са лесни за проектиране, сглобяват се бързо и са изцяло за многократна употреба.

Sgalia Indeva

С INDEVA Lean System ® можете да проектирате и изградите структури за обработка на материали и подпомагане на работата, които да отговарят на Вашите точни спецификации и изисквания - като по този начин целите на производството се постигат с лекота.

Много големи компании в различни индустриални сектори - главно автомобилостроене, производство, механика и други се доверяват на Scaglia INDEVA като свой корпоративен доставчик на компоненти и модулни структури.

INDEVA Lean System е изцяло произведена в Италия и Швеция.

Научете повече, като кликнете на видеото тук: Youtube или на сайта на Scaglia INDEVA ето тук: INDEVA Lean System

Ако желаете да направите запитване за продуктите, свържете се с нашите специалисти чрез нашата Форма за контакт.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.