Новини

Продукт на фокус: Komatsu PC360LC-11 – свръхпроизводителен, икономичен и надежден

18.02.2022 Продукт на фокус: Komatsu PC360LC-11 – свръхпроизводителен, икономичен и надежден

Верижният багер Komatsu PC360LC-11 притежава отлични характеристики, като водеща за класа си производителност, ефективност, икономичност и комфорт за оператора.

С него получавате висока горивна ефективност и системата KOMTRAX™, която ще повиши производителността и печалбата Ви.

Той е изключително мощен и е оборудван с двигател Komatsu, който консумира малко количество гориво и отговаря на всички европейски изисквания и норми (сертифициран е за емисии на Komatsu EU Stage IV).

Хидравличната помпа, двигателят и другите компоненти на Komatsu са изработени и настроени така, че да работят в перфектен синхрон. Това прави машината отлично балансирана, което увлеличава производителността и значително намалява разходите, като същевременно намалява и отделяните в околната среда вредни емисии.

Машините на Komatsu от ново поколение консумират с 10% по-малко гориво в сравнение с по-старите модели. Кабината на багера е проектирана да осигури изключителен комфорт на оператора. Тя е обезшумена и с ниски нива на вибрации. Големият широкоекранен дисплей с висока резолюция улеснява работата на оператора, показвайки му пълен анализ на работните параметри и дава препоръки за оптимизация на работата на машината. Още повече, той предоставя на механиците на Komatsu подробна информация, без да се налага използването на външни устройства за диагностика. Сигурността се гарантира от SpaceCab™ дизайна.

Верижният багер Komatsu е проектиран да Ви предостави максимална ефективност и да гарантира качеството дори на най-малките компоненти в машините. Създаден е да издържа на изключително тежки условия на работа, той е оборудван със система за мониторинг

KOMTRAX™. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, сте свързани и можете да получавате подробна информация за Вашите Komatsu машини. Благодарение на системата, без усилие може да предотвратите потенциални проблеми, посегателства над машините и лесно и бързо да анализирате работата им.

Komatsu предлага като опция услугата Komatsu Care.

Това е програма, която Ви предоставя 3 години или 2000 моточаса плановото техническо обслужване от производителя, извършено от техници, обучени от Komatsu по най-високите стандарти на компанията.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.