Новини

Komatsu WA480-8 отпътува към новите си собственици

09.03.2021 Komatsu WA480-8 отпътува към новите си собственици

WA480-8 категорично доказва повишена ефективност и прецизност, независимо от това колко е сложна поставената задача или трудността на терена. Машината е високоекологична и мощна с EU Stage V двигател. Предоставя на оператора първокласен комфорт с ергономично управление, анатомична седалка, автоматична климатична система и редица други, като същевременно се грижи за безопасността в кабината и на работната площадка, благодарение на усилената конструкция със защита от преобръщане и падащи предмети ROPS/FOPS, както и камерата за обратно виждане.

WA480 e водеща в класа с изключително ниските си оперативни разходи, ефективност, сигурност и издръжливост. С усъвършенстваната трансмисия и торк конвертор се постигат по-нисък разход на гориво, особено при транспорт, по-добро пълнене на кофата, по-добра производителност с по-високата скорост и стабилност, особено по наклони. Komatsu WA480-8 е оборудван с автоматична система за управление, която извежда данни от множество сензори, интегрирани в машината и винаги оптимизира работата на двигателя и хидравликата, които работят в пълен синхрон. По този начин се намаляват загубите на хидравличен дебит и разходът на гориво, като се поддържа високо ниво на производителност. Увеличени са и сервизните интервали, като смяната на хидравличното масло се извършва на 4000 моточаса, а на трансмисионното – на 2000 моточаса, което от своя страна води до икономии - съответно 15% и 10% от стойността на плановите сервизни разходи. Подобреното охлаждане на мостовете, хидравликата и двигателя допълнително намалява натоварването и рисковете от прегряване, като същевременно гарантира по-дълъг и безпроблемен живот на основните компоненти.

За оптимизиране на работния процес се грижи и Еко-асистент, който непрекъснато извежда на информационния панел съвети за по-ефективни и икономични работни режими и настройки. С Komtrax 5-то поколение всички данни свързани с работата и състоянието на машината са леснодостъпни 24 часа в денонощието от компютър, таблет или мобилен телефон.

За по-голямата производителност принос има и иновативният дизайн на кофата. Променената форма и ъгъл на захвата улесняват загребването и увеличават процента на запълване на кофата, с което се постига оптимизиране на работата и използване на максималния ѝ капацитет.

Евромаркет Кънстракшън пожелава на новите собственици пълноценна и продуктивна работа.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.