Новини

Лесна и удобна работа без деформация на заваръчния шев с LASER XTW – 1500

01.10.2020 Лесна и удобна работа без деформация на  заваръчния шев с LASER  XTW – 1500

Машина за файбър лазерно заваряване  LASER  XTW – 1500 беше доставена от Евромаркет Метал на фирма ЕР ЕНД ТИ ЕООД, чиято дейност е в сферата на производство на котли и бойлери. Ръководството на компанията избра да инвестира в новата технология на XT LASER  XTW – 1500, с  визия за модернизация и повишаване на производственият си капацитет.

LASER  XTW – 1500 съкращава драстично времето при работа. При лазерното заваряване вложената топлина е сведена до минимум, като зоната на термично влияние е пренебрежимо малка. Сред плюсовете на LASER  XTW – 1500 е това, че машината не използва консумативи за заваряване, като електроди, дюзи и други, поради безконтактния  процес на заваряване. LASER  XTW – 1500 позволява заваряване на широка гама от метали, като черни стомани, неръждаеми стомани, алуминий и мед, което прави машината незаменим помощник при работа. Качеството на заваръчните шевове е безупречно поради факта, че лазерният лъч не се влияе от намагнетизирането на металите и ефекта от него - магнитно духане. LASER  XTW –1500 може да заварява два метала с различни физични свойства.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.