Новини

Евромаркет ви очаква на MachTech & InnoTech 2021

10.09.2021 Евромаркет ви очаква на MachTech & InnoTech 2021

С иновативни машини, интересни демонстрации и ценни съвети от висококвалифицирани специалисти Евромаркет ще ви очаква на MachTech & InnoTech 2021 - единственото специализирано изложение за металообработващи машини в България.  

Събитието ще се проведе между 14 и 17 септември в Интер Експо Център, град София, а на него ще участват  три бизнес направления на компанията: Euromarket Metal, Euromarket Measuring и Euromarket Tools.

За да се възползвате от безплатен вход на събитието, изтеглете поканата тук: Покана

И тази година Евромаркет  няма да изневери на традицията и ще представи световноизвестни производители, които са се превърнали в синоним за безкомпромисно качество и отлична производителност:

Doosan Machine Tools ще бъдат представени с компактния и високоефективен триосов вертикален обработващ център DEM4000.

Ще имате възможност да видите и експертите в заваряването - заваръчните системи и роботи Panasonic. Те са уникални по своята скорост на комуникация, която позволява изпълнение на изключително сложи операции в реално време, а „Навигацията за заваряване”  дава възможност за лесна настройка на параметрите по време на работа.

Свръхикономичният абкант Salvagnini B3 е една от най-високотехнологичните машини за огъване на листов материал в света. Тя е хибрид между хидравличен и електрически тип и съчетава предимствата и на двете технологии. Абкантът разполага и с интелигентна система, чрез която генерира и съхранява енергия. Чрез нея постига по-малка консумация на електроенергия, по-добра производителност и по-висока скорост на работа с намалено време на цикъла за огъване. Той също ще вземе участие в MachTech & InnoTech 2021.

За първи път тази година Евромаркет ще представи на изложението иновативните INDEVA индустриален манипулатор и INDEVA Lean System. INDEVA е световен лидер в проектирането и производството на модерни решения за автоматизация на индустрията. Интелигентните устройства за работа подобряват ергономичността, безопасността и производителността в процесите на много световноизвестни фирми.

На MachTech & InnoTech 2021 ще има демонстрация и на софтуер за събиране на данни от измервателни машини Measurlink от Mitutoyo. С него осигурявате по-високо качеството на крайния продукт, чрез мониторинг и анализ на процесите в реално време, идентифициране на проблемните области и корекция на параметрите.

Индустриалното обзавеждане на италианската компания Fami също ще бъде част от MachTech & InnoTech 2021. Едно от основните предимства на продуктите на Fami е възможността за цялостно моделиране и конфигуриране спрямо индивидуалните изисквания.

 На изоложението ще можете да видите още електрически, пневматични и акумулаторни инструменти за асемблиране от Sumake. Благодарение на дългогодишния си опит Sumake предоставят продукти с най-високо качество.

Очакваме ви!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.