Новини

Manitou MRT 3060 - Универсалност и производителност

11.07.2022 Manitou MRT 3060 - Универсалност и производителност

Ротационните телескопични товарачи Manitou са незаменим инструмент за строителството и индустрията от десетилетия. Те са се превърнали в синоним на висока производителност и качество.

През 2021 година беше представена серията Manitou MRT-Vision+, с което цялата концепция за ротационните телескопични товарачи навлезе в нова ера.

Серията Vision+ включва шест модела мощни ротационни телехендлери, като всеки един от тях гарантира отлични резултати на всеки работен терен. Различните им технически характеристики, като товароподемност и височина на повдигане Ви позволяват да изберете най-подходящия спрямо Вашите индивидуални нужди.

MRT 3060 предлага товароподемност от 6000 кг и височина на повдигане от 30 метра. Машината е 3 в 1 и може да се използва като телескопичен товарач, компактен кран и работна платформа благодарение на големия брой прикачни.

Manitou

Това прави MRT най-универсалната машина за максимална производителност на вашите строителни и индустриални обекти. Безконечната ротация от 360° и изключителната видимост от кабината улесняват работата без да се налага местене. Пентагоналната стрела осигурява прецизно движение и стабилност на машината. Оборудван с множество интелигентни функции за оптимална употреба и максимална безопасност, Manitou MRT 3060 е техниката, от която се нуждаете!

  • Страхотен комфорт на оператора и изключителна видимост във всички посоки;
  • Многофункционална машина 3 в 1, може да се използва като телескопичен товарач, кран и работна платформа;
  • Предлага се и с опция Bi-Energy (хибрид) за работа на ток в затворени пространства.

Можете да видите MRT 3060 в действие във видеото тук: Youtube Manitou

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.