Новини

Мини верижни кранове UNIC - конкурентното предимство за Вашия бизнес

30.11.2020 Мини верижни кранове UNIC - конкурентното предимство за Вашия бизнес

Мини верижни кранове UNIC са истинска технологична революция в строително-монтажната техника. Те са уникални, защото са най-компактните мобилни кранове в света. Предлагат специфично за клиента решение за всеки сложен проект в строителството и промишлеността, където трябва да бъдат повдигани или монтирани тежки предмети. Кранове UNIC са толкова компактни, че могат да се поберат дори в асансьор, а благодарение на леката си конструкция и гумени вериги ще запазят всяка повърхност. В същото време малките размери на тези машини им позволяват да достигат товароподемност до 10 тона и стабилно положение при максимално изтеглена стрела на височина до 22 метра. Кранове UNIC поддържат голям набор от допълнително оборудване, с което на практика можете да повдигнете всичко.

Ненадминатият URW-095 е най-популярният мини кран в индустрията благодарение на своите универсални опори, позволяващи на крана да работи на неравни терени и склонове. Той е идеален за приложение в различни индустрии, които работят със стъкло, стомана, дървен материал и много други. Може да извършва строително-монтажни дейности, ремонти и поддръжка на всякакъв терен,  включително и в сгради, като в същото време подовото покритие в помещението не се наранява или надрасква. Този кран е усъвършенстван със система за безопасност Lift-Smart, която включва защита, която позволява да се предотврати всеки риск от преобръщане на крана.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.