Новини

Евромаркет МЕТАЛ с награда за отлични продажби от Panasonic

21.09.2023 Евромаркет МЕТАЛ с награда за отлични продажби от Panasonic

Евромаркет Метал получи престижна награда от своите партньори Panasonic Connect Europe GmbH „Приз за отлични продажби през 2023”. 

Наградата е знак на признание от страна на световния производител за нашето успешно сътрудничество и дългогодишно партньорство. Евромаркет Метал е изключителен представител за България на Panasonic Connect Europe GmbH

Ценният приз се връчва за постигнати отлични продажби на заваръчни роботи за последната финансова година. Той беше присъден на специална церемония, която се проведе на 15 септември 2023 г. в Есен, Германия. На събитието присъстваха основните международни партньори на Panasonic Connect Europe GmbH . Наградата за Евромаркет Заваряванe получи Димитър Димитров, Мениджър ЕВРОМАРКЕТ МЕТАЛ.


На снимката по време на церемонията за награждаването са: от ляво Mr. Akira Yamashita, head of panasonic factory solution europe, с наградата Димитър Димитров Мениджър Euromarket Metal  и  от дясно Mr. Sergio Maeda, Department head Robot& welding Systems Europe.

На снимката: Призът за отлични продажби на заваръчни роботи и системи Panasonic.

Пренасяме световните технологии до нашите клиенти и се стремим да им предложим ефективни решения. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители. Заваръчните роботи и системи на Panasonic са иноватори в своя клас.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.