Новини

Евромаркет Заваряване с награда за отлични продажби от Panasonic

07.10.2013 Евромаркет Заваряване с награда за отлични продажби от Panasonic

Евромаркет Заваряванe получи престижна награда от своите партньори Panasonic Industrial Devices Sales Europe GmbH – „Приз за отлични продажби през 2013”. 

Наградата е знак на признание от страна на световния производител за нашето успешно сътрудничество и дългогодишно партньорство. Евромаркет Заваряване е изключителен представител за България на Panasonic Industrial Devices Sales Europe GmbH

Ценният приз се връчва за постигнати отлични продажби на заваръчни роботи за последната финансова година. Той беше присъден на специална церемония, която се проведе на 16 септември 2013 г. в Дюсердорф, Германия. На събитието присъстваха основните международни партньори на Panasonic Industrial Devices Sales Europe GmbH. Наградата за Евромаркет Заваряванe получи Константин Попов, Бранд специалист в направлението.

На снимката по време на церемонията за награждаването са: отляво надясно: Mr. Kiyose Takuya, Изпълнителен директор на PWS (Panasonic Welding Systems - Япония), Mr. Yuji Yamashita, Президент на PFSE (Panasonic Factory Solution Europe), с наградата Константин Попов, Бранд специалист в Евромаркет Заваряване и Mr. Stefan Klein, Директор на Panasonic Robot & Welding Systems Europe.

В дните на посещението в Германия, Евромаркет имаше съвместно участие с Panasonic на щанда им в международното изложениe за заваръчна техника ”SCHWEISSEN & SCHNEIDEN 2013.

На събитието присъстваха 1 017 изложители от 40 страни, които представиха своите иновации в сферата на заваряването. Значимостта на изложението, което се определя като №1 в този сектор, се измерва с броя на посетителите му – над 55 000 души от около 130 страни.

На снимката: Призът за отлични продажби на заваръчни роботи и системи Panasonic.

Пренасяме световните технологии до нашите клиенти и се стремим да им предложим ефективни решения. Поставяме мост между българските потребители и най-добрите световни производители. Заваръчните роботи и системи на Panasonic са иноватори в своя клас. Заваръчният робот на Panasonic, серия TM 1400 WGIII, показан за първи път в България от Евромаркет Заваряване получи златен медал от Международния технически панаир в Пловдив.

Повече информация за отличието може да получите, ако последвате линка:

Златен медал за Panasonic – най-бързият робот в света, представен от Евромаркет на Пловдивски панаир 2013 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.