Новини

Евромаркет отбелязва 30-годишен юбилей с Дни на отворените врати

21.09.2022 Евромаркет отбелязва 30-годишен юбилей с Дни на отворените врати

По този повод компанията представя Евромаркет СиТи – обновената си с изложбени и демо площи централа в София

Евромаркет, най-голямата българска компания за строителна, минна и индустриална техника,празнува своя 30-годишен юбилей. За да отбележи подобаващо годишнината, компанията организира Дни на отворените врати. Събитието ще се проведе от 29 септември до 1 октомври, от 10:00 ч. до 16:00 ч. в Евромаркет СиТи – обновената си с изложбени и демо площи централа в София, която дружеството ще представи за първи път.
По време на събитието посетителите ще могат да разгледат изложение на строителна и индустриална техника от последно поколение, както и да се включат в демонстрации на машини в реални условия. От Евромаркет са подготвили и състезания – с електрокари, складови и строителни машини, томболи, викторини, а също и специална селекция от юбилейни акции и промоции.
„Тази 30-годишнина е най-подходящият повод за изразим благодарност и уважение към онези, които са допринесли за развитието и успеха на Евромаркет. На първо място това са хората, които ни се доверяват и избират нашите машини и оборудване. Затова искаме да ги поканим да отпразнуваме юбилея си по по-различен начин. От 2019 г. насам инвестирахме много в търговско- сервизната си база в София и за нас ще бъде удоволствие след дългото COVID затваряне най-после да я покажем – с всички нови офиси, сервизни клетки, демо парк и площи за събития. Обикновено
сме свикнали да бъдем гости на изложенията. Надявам се, че оттук нататък ще бъдем все по-често домакини“, коментира Димитър Илчев, главен мениджър на Евромаркет Груп.
Денят на Отворените врати в Евромаркет СиТи е отворен за посетители след регистрация. За да присъствате, моля, заявете присъствието си на имейл адрес: 30years@euromarket.bg. На посочения адрес можете да заявите и желание за участие в състезанията с машини. За удобство нагостите са осигурени зони с храни и напитки, както и удобен паркинг. ПОКАНА

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.