Новини

Опитът на фирма "Аква системс" с Komatsu Hybrid вече и в сп. "Строителна техника"

26.10.2016 Опитът на фирма "Аква системс" с Komatsu Hybrid вече и в сп. "Строителна техника"

Списание "Строителна техника" публикува статия за опита на фирма "Аква системс" АД с хибридни багери Komatsu. Текстът е базиран на оригиналното интервю с изпълнителния директор на компанията Алексей Маншин, което е публикувано на уебсайта на Евромаркет. 

"Аква системс" АД е собственик на най-голям брой хибридни модели багери Komatsu не само в България, но и в Европа - експлоатира 5 машини от първо и второ поколение. От публикувания текст можете да научите личните впечатления на г-н Алексей Маншин за ключовите предимства на хибридите, най-отличителните им иновации, с какво са по-добри от конвенционалните модели и какво влияние оказват върху бизнеса. 

Komatsu

"За всички, които се колебаят или се страхуват да работят с хибриди, бих искал да кажа, че всъщност няма от какво да се притесняват. Ако има позволяват финансовите възможности – Komatsu Hybrid е най-добрият избор", коментира Маншин

Изтеглете статията в PDF, за да научите повече.

Цялото интервю с Алексей Маншин, изпълнителен директор на "Аква системс" АД, можете да прочетете тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.