Новини

Защо всяка строителна компания трябва да притежава пистолет за връзване на арматура TJEP?

21.01.2022 Защо всяка строителна компания трябва да притежава пистолет за връзване на арматура TJEP?

Пистолетите за връзване на арматура TJEP са иновативно средство, с което постигате по-голяма производителност за по-кратко време и при по-ниски производствени разходи. Независимо дали е необходимо да правите плоча, вертикали, колони и т.н., с TJEP връзването на арматурните пръти е по-бързо и ефективно.

Защо всяка една строителна компания трябва да притежава един или повече пистолет за връзване на арматура TJEP?

При стандартни работни условия една бригада - от 8 арматуристи връзва ръчно средно 80-100 кв. м плоча в рамките на един работен ден. А ако е необходимо да направи плоча от 400 кв. м, това би ѝ отнело цели 4 работни дни. За сравнение – с една машина за връзване на арматура TJEP Ultra Grip 40 тези 400 кв. м биха отнели един работен ден на същите 8 човека, а при правилна организация дори по-малко.

TJEP

Какво печели ползвателят?

При ръчно връзване на арматурата  за 400 кв. м плоча разходът на компанията би бил около 1800 лв., без да се включват допълнителните разходи на служителите (8 арматуристи) за хотели, храна, осигуровки и др.

При ползване на една машина за връзване на арматура TJEP Ultra Grip 40 същите 8 човека биха направили същата площ от 400 кв. м в рамките на един работен ден. Тогава разходът би бил 500 лв. за заплати и 240 лв. за консуматив или общо 740 лв.

Така за всеки един ден работа с машина за връзване на арматура TJEP Ultra Grip 40 компанията ползвател спестява 1800-740= 1060 лв. и 3 работни дни.

Обратната връзка от стотиците ни доволни клиенти показва, че машината за връзване на арматура TJEP Ultra Grip повишава ефективността и дава на компанията допълнителна сигурност. TJEP Ultra Grip е точното решение, което ще ви помогне да се справите с липсата на работна ръка и все по-кратките срокове за изпълнение при изработването на този етап от строителството.

Вижте машината в действие тук: TJEP Youtube

В момента можете да закупите машината  за връзване на арматура TJEP Ultra Grip на нова промоционална цена. Вижте повече тук: TJEP ПРОМО

С всяка покупка получавате подарък – тел за пистолет TJEP Ultra Grip 4 кашона x 40 бр. ролки.

Ако желаете да получите повече информация, индивидуална консултация или да организираме специална демонстрация, свържете се с нашите специалисти на телефон 0888 758 445 или на e-mail: cmtd@euromarket.bg.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.