Новини

Подари роза за живота на Михаела

24.02.2020 Подари роза за живота на Михаела

5135. Толкова рози от ковано желязо са намислили да направят нашите приятели от ковачница IRON Brothers. Инициативата им е безвъзмездна, а целта – благородна: Да спасят живота на 7-годишната Михаела от Димитровград с диагноза сарком на Юинг.

Сарком на Юинг е тежко раково заболяване, засягащо предимно деца. Михаела се бори с болестта още от съвсем ранна възраст – първите си симптоми получава, когато е едва на годинка и 8 месеца. Оттогава тя е преминала през 4 операции и десетки курсове на химиотерапия, които не дават желания резултат. Единствената ѝ надежда е в имунотерапията, която се практикува в САЩ и Япония. Сумата за лечението е непосилна за семейството – €393 840. Или 5135 рози.

Евромаркет Метал застава зад инициативата на IRON Brothers.

Обръщаме се към Вас с призив да я подкрепите и Вие. Преведете 150 лева, колкото е цената на една роза, по дарителската сметка на Михаела, посочена по-долу, с основание "Подари роза - спаси живот". Свържете се с ковачите от IRON Brothers и представете платежен документ – чрез Facebook страницата им или на имейл адрес ironbrothers2016@gmail.com. И имайте търпение – създаването на розите отнема седмици.

 


Дарителска сметка при Уникредит Булбанк
BG43UNCR70001523851545
BIC (Swift) UNCRBGSF
Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова

Можете да подкрепите лечението на Михаела и без да желаете роза. За повече информация разгледайте страницата на кампанията в HelpKarma. Средствата, дарени чрез тази платформа, не участват в инициативата на ковачницата.

Подари роза за живота на Михаела

Розите в процес на изработка.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.