Новини

Поредната крайцваща машина за тръби

29.05.2009

Екип от специалисти на EUROMARKET Specialized пусна в експлоатация, на територията на АЕЦ-Козлодуй, машина за крайцване и монтажно стиковане на тръби в диапазон от Ø100 mm до Ø306 mm вътрешен диаметър.
Техниката е производство на италианската фирма GBC Industrial Tools специализирана в производството на портативни машини за крайцване на тръби и листов материал които намират голямо приложение в енергетиката.
Интересен факт е, че EUROMARKET е доставил повече от 100 крайцващи машини, като основни клиенти са енергоремонтните компании и електрическите централи при Марица Изток, Бобов Дол, Козлодуй, Варна, Русе, както отоплителните централи на територията на страната и химическите комбинати.
С оригиналните крайцващи машини за листов материал CHALLENGE са обородвуни много от компанийте в сферата на металните конструкции на които се налага заваряване на ламарини с големи дебелини.

    sp_n_1.jpg
    sp_n_2.jpg

 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.