Новини

Продукт на фокус: Термотрансферен принтер CEMBRE

20.01.2022 Продукт на фокус: Термотрансферен принтер CEMBRE

Термотрансферният принтер CEMBRE MG3 е принтер от последно поколение, предназначен да отпечатва маркировки с изключително широк спектър на приложение.

Революционна система за индустриално маркиране:

Системата за идентификация и етикетиране CEMBRE MG3 осигурява на производителите на електрически табла и оборудване, високи нива на оптимизация в индустрията, елиминирайки необходимостта от използване на стари, по-малко ефективни маркиращи системи или обемисти плотери, като осигурява отлично качество на печат.

MG3 е 100% произведен от CEMBRE. Способен е да отпечатва големи количества маркери за кабели, проводници и терминали, етикети за бутони и компоненти, лепилни етикети, информационни табели за електрически табла, включително такива за специални приложения, като например за идентифициране на PLC.

Всички те могат да бъдат отпечатани и готови за употреба за секунди, благодарение на технологията за термичен трансфер, позволяваща незабавен печат без необходимост от време за изсъхване на отпечатаните материали.

Три причини да се доверите на CEMBRE Markingenius M3:

  • Без нагряване, бързо зареждане и отпечатване на всяка медия;
  • Без изпарения, работи в затворени пространства;
  • Може да бъде преместван и локализиран в произволни работни помещения.

Вижте повече за CEMBRE M3 във видеото тук: Cembre M3 Youtube

Ако желаете да научите повече за Термотрансферният принтер CEMBRE MG3, както и да заявите провеждане на демонстрация, можете да се свържете със специалистите от Евромаркет Тулс от формата за контакт тук: Форма за контакт или на телефон: (02) 97 67 256.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.