Новини

„Прогрес” АД избра новия модел вертикален струг V8300 на Doosan Machine Tools

10.03.2017 „Прогрес” АД избра новия модел вертикален струг V8300 на Doosan Machine Tools

Взехме същата марка машина, защото сме сигурни в нея – работили сме и с други вертикални стругове на Doosan Machine Tools и знаем как се държат по време на работа. Доволни сме от качеството им, както и от съотношението между цена и качество”. Така инж. Кирил Нейков от „Прогрес” АД коментира закупуването на високоефективния вертикален струг Doosan V8300. За доставката, обучението и въвеждането в експлоатация дружеството се довери на Евромаркет Метал.

vertikalen-strug-doosan-v8300

Doosan V8300 е нов модел на корейския производител, отличаващ се с висока устойчивост на вибрации по време на работа, прецизна обработка при тежки режими и с повече удобства за оператора. Точността и стабилността на този клас ЦПУ машина се гарантират от интегрирани призматични направляващи, подсилено тяло и иновативен дизайн на структурата. Голямата работна зона дава възможност за обработка на големи по диаметър детайли – чрез фрезоване, пробиване и/или резбонарязване, а револверната глава със сервозадвижване гарантира бързото и точно позициониране, както и намалено термично влияние. Машината е снабдена допълнително със система за охлаждане и система за следене натоварването на инструмента.

vertikalen-strug-doosan-v8300

„Прогрес” АД има над 100-годишна история в металолеенето и металообработването на висококачествени отливки от сив и сферографитен чугун и е едно от водещите в бранша в България и в чужбина. По-голямата част от производството на дружеството е предназначено за износ в над 10 държави от Европа и света. Към момента във фирмата има 8 работещи машини на Doosan Machine Tools – 6 стругови и 2 обработващи центъра.

Напомняме, че през юли 2016 г. фирмата закупи вертикален обработващ център Doosan DNM 650 II, за който отново се довери на Евромаркет Метал.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.