Новини

"Прогрес" АД – Стара Загора се довери на Евромаркет и Doosan Machine Tools

05.07.2016 "Прогрес" АД – Стара Загора се довери на Евромаркет и Doosan Machine Tools

Високоефективният вертикален обработващ център DNM 650 II на Doosan Machine Tools, с който Евромаркет Метал успешно се представи на специализираното изложение за индустриална техника MachTech&InnoTech 2016, вече е доставен и въведен в експлоатация в „Прогрес” АД – Стара Загора.

Предприятието има над 100-годишна история в металолеенето и металообработването на висококачествени отливки от сив и сферографитен чугун и е едно от водещите в бранша в България и чужбина. Годишният капацитет на производство на компанията е 12 000 тона отливки, като по-голямата част от тях са предназначени за износ в над 10 държави от Европа и света. Новият вертикален обработващ център DNM 650 II значително ще подсили производството и ще отвори нови възможности пред „Прогрес” АД.

“Избрахме DNM 650 II и Doosan Machine Tools, защото имаме нужда от по-голяма машина за обработка на детайли с по-големи габарити”, коментира инж. Кирил Нейков от „Прогрес” АД. „Имаме опит с по-малки машини на този производител и сме доволни от възможностите им. Съотношението между цена и качество ни устройва идеално. Затова се ориентирахме към Евромаркет и Doosan Machine Tools”, допълни още инж. Нейков.

Doosan DNM II

Високоефективните вертикални обработващи центри от серията DNM 650 II имат изключително висока добавена стойност и ефективност при фрезоване благодарение на:

  • Отличното качество,  прецизност и точност на работа
  • Редуцирано машинно време и време за смяна на инструментите
  • Ограничено термично влияние и отклонения по време на интензивна работа
  • Удължен живот на инструментите
  • Дълъг експлоатационен период на машините

Разгледайте новите модели от серията вертикални обработващи центри DNM.

Цялата гама металорежещи машини на корейския производител можете да видите тук. 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.