Новини

Евромаркет Груп - ексклузивен партньор на конкурса Сграда на годината 2021

17.12.2021 Евромаркет Груп - ексклузивен партньор на конкурса Сграда на годината 2021

На 15 декември се състоя дългоочакваната тържествена церемония за връчване на наградите на нaциoнaлния ĸoнĸypc "Cгpaдa нa гoдинaтa 2021". Евромаркет Груп АД е дългогодишен и ексклузивен партньор на събитието. Тази година "Cгpaдa нa гoдинaтa" се проведе в Sofia Event Center, като всички противоепидемични мерки бяха стриктно спазени.

Главните мениджъри на Евромаркет Груп АД – инж. Димитър Илчев и г-жа Боряна Радева бяха част от почетното жури, което имаше нелеката задача да избере победителите сред повече от 90 участници в различните категории.

Изпълнителният директор на Евромаркет Кънстракшън АД – г-н Ивайло Радев връчи приза в категорията „Софийско метро”. Голямата награда получи екипът, работил по проектирането и изграждането на метростанция „Овча купел”. Тя бе приета лично от кмета на град София – г-жа Йорданка Фандъкова. 

С две специални награди бяха отличени екипите, работили по метростанциите „Мизия“ и „Горна баня“.

В категорията „Логистични сгради” големият победител беше Логистичен център Орбико, CTPARK SOFIA EAST. Наградата връчи изпълнителният директор на Евромаркет Кари – г-н Николай Станчев. Тя бе приета от оперативния директор на „Орбико България“ - г-жа Иванка Иванова.

 „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България.

Целта на конкурса е да отличава най-добрите постижения при реализация на съвременни сградни проекти през съответната година в България, както и свързаните с реализацията им инвеститор, архитект и строител.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп  под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Събитието се осъществява  с подкрепата на  индустрията и браншовите организации в областта на инвестициите, проектирането и строителството в България – УАСГ, КСБ, КАБ, КИИП, БААИК.

Можете да видите победителите тук: "Cгpaдa нa гoдинaтa ", всички подробности за конкурса можете да прочетете в броя на Градът, посветен на събитието тук: Брой 6

Можете да видите запис от церемонията тук: TheCityMediaGroup Youtube

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.