Новини

Евромаркет Кънстракшън ще представи две уникални машини на изложението "Архитектурно-строителна седмица"

28.03.2022 Евромаркет Кънстракшън ще представи две уникални машини на изложението "Архитектурно-строителна седмица"

От 30 март до 2 април в Интер Експо Център (София) Евромаркет Кънстракшън ще представи на своя щанд техника и оборудване от водещи световни производители. Централно място на откритата площ ще заеме 25-тонният челен товарач Komatsu WA475-10. Машината се отличава с уникална вариаторна трансмисия (Komatsu Hydraulic Mechanical Transmission), която съчетава най-доброто от механичните и хидростатични трансмисии. В резултат Komatsu WA475-10 предлага по-голяма мощност и с до 30% по-висока горивна ефективност.

Komatsu WA475-10

Другата забележителна машина на щанда на Евромаркет Кънстракшън ще бъде ротационният телехендлер Manitou MRT 2660 от новата серия Vision+. Той ще впечатли посетителите на изложението не само с максимална товароподемност от 6 т и работна височина до 26 м, осигурени от специалната стрела с петоъгълен профил, но също и с уникално добра видимост, с до 30% по-голяма бързина при едновременно изпълнение на няколко движения, и максимална скорост на придвижване до 40 км/ч благодарение на най-съвременна хидростатична трансмисия с два скоростни режима.

Manitou MRT 2660

Можете да се възползвате еднократно от безплатен вход, като се регистрирате за събитието тук: Регистрация или изтеглите и разпечатате нашата покана за беплатен вход от тук.

Заповядайте!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.