Новини

Евромаркет Груп Ви кани на Архитектурно-строителна седмица 2022

07.03.2022 Евромаркет Груп Ви кани на Архитектурно-строителна седмица 2022

Уважаеми партньори,

С нови продукти от топ производители, специални предложения и интересни демонстрации ще ви очакваме на Архитектурно-строителна седмица 2022 – международното изложение за енергийно-ефективно, екологично и функционално строителство. Събитието се утвърди като едно от водещите изложения за строителни инструменти, машини и консумативи. То ще се проведе между 30 март и 2 април в Интер Експо Център, гр. София.

Специалистите от Евромаркет Кънстракшън ще ви очакват на щанд D1a, Външни площи, за да ви представят най-добрите решения в строителството от световния лидер Komatsu. Ще имате възможност да видите булдозери, верижни и колесни багери, както и челни товарачи.

Булдозерите Komatsu са най-мощните булдозери в света. Те ви предлагат надеждност, многофункционалност и отлична възвращаемост на инвестициите. Те са проектирани и произведени за работа с ниски експлоатационни разходи и дълъг живот. Конструкциите на булдозерите Komatsu с ниска ходова част е изключително здрава и предлага стабилност и отлични резултати при работа.

Несравнимите верижни багери Komatsu са свръх производителни, икономични и надеждни. Те са сред най-продаваната техника на компанията. Изключително мощни, машините са оборудвани с двигател Komatsu, който консумира малко количество гориво и отговаря на всички европейски изисквания и норми. Всички модели са оборудвани със система за дистанционен мониторинг и контрол на работните функции KOMTRAX™.

Челните товарачи са перфектната комбинация от мощност, надеждност, икономичност и комфорт за оператора. С товароподемност от 7.4 до 122 t, тези машини са изключително здрави и ефективни. Благодарение на огромния избор на прикачно оборудване, те могат да изпълнят всяка задача.

Колесните багери PW са създадени специално за европейския пазар. Благодарение на високата си производителност те са подходящи за широка гама от приложения.

Евромаркет СИМ (Строителни инструменти и машини) ще представи някои от най-големите световни производители на индустриални и строителни инструменти в зала 3, на щанд D2.

Сред бестселърите на щанда пък се долавя силно присъствие на немски технологични гиганти –Bosch (професионални строителни инструменти – ъглошлайфи, перфоратори, винтоверти, бормашини, виброшлайфи, нивелири и други), GÖLZ(машини за рязане на тухли, машини за шлайфане на подове, ядкопробивни машини, фугорези и други.), по време на Архитектурно-строителната седмица 2022 Евромаркет СИМ ще представи и новия си доставчик на машини за полагане на мазилки и замазки - италианският производител MIxer.

Портфолиото на направлението включва:

 • Професионални ръчни и електроинструменти;
 • Пистолети за връзване на арматура;
 • Машини за полагане на мазилки и замазки;
 • Системи за безвъздушно боядисване  на бои и покрития;
 • Диамантно-пробивна и режеща техника;
 • Измервателни инструменти;
 • Преносими електрогенератори;
 • Машини за шлайфане на бетон.

Посетителите на щанда ще имат възможност да видят и TJEP - Свързващото решение за строителството. Пистолетът за връзване на арматура има безспорни предиства:

 1. Инструментите са изключително ергономични - новоразработеният дизайн на носа и дръжката оптимизират достъпа до точката, която искате да свържете. 
 2. Благодарение на мощната 18V 4Ah литиево-йонна плъзгаща се батерия безпроблемния работен процес е гарантиран, независимо от това, че той може да е по-продължителен.
 3. Машината притежава 10-степенно регулиране на свързването.
 4. Плътното и равномерно свързване гарантира, че работата може да се извърши без прекъсвания. А безчетковите двигатели осигуряват по-бързо и ефективно свръзване - само с 0,7 s за правене на връзка.

Можете да се възползвате еднократно от безплатен вход, като се регистрирате за събитието тук: Регистрация или изтеглите и разпечатате нашата покана за беплатен вход от тук.

Заповядайте!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.