Новини

TJEP - Свързващото решение за строителството

14.10.2021 TJEP - Свързващото решение за строителството

Традиционното свързване не е достатъчно ефективно - освен че процесът сам по себе си е еднообразен, той натоварва и изморява работещия, а и отнема много време, което може да бъде спестено.

За щастие пистолетите за връзване на арматура TJEP не само имат решение на всички тези проблеми, но носят и някои безспорни предимства - те са здрави, икономични, надеждни и внимание - увеличават значително ефективността.

Серията, която Евромаркет Тулс предлага - TJEP Ultra Grip е трето поколение свързващи пистолети. За да я разработят, TJEP събират опита и различни предложения от строителни обекти по цял свят. TJEP Ultra Grip притежава всички предимства на предишните серии и е надградена с нови стандарти в скоростта и качеството на свързването.

 
Инструментите са изключително ергономични - новоразработеният дизайн на носа и дръжката оптимизират достъпа до точката, която искате да свържете. 


Благодарение на мощната 18V 4Ah литиево-йонна плъзгаща се батерия безпроблемния работен процес е гарантиран, независимо от това, че той може да е по-продължителен.

Машината притежава 10-степенно регулиране на свързването.


Плътното и равномерно свързване гарантира, че работата може да се извърши без прекъсвания. А безчетковите двигатели осигуряват по-бързо и ефективно свръзване - само с 0,7 s за правене на връзка.

Ето и част от основните характеристики на различните модели:


Вижте машината в действие тук: Youtube TJEP Ultra Grip

Ако искате да научите повече за моделите от серията TJEP Ultra Grip, свържете се с нашите специалисти от Евромаркет Тулс от формата тук: За контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.