Новини

Toyota LWI160 - Първата електрическа палетна количка, проектирана спрямо концепцията за работа с Li-ion батерия

17.09.2021 Toyota LWI160 - Първата електрическа палетна количка, проектирана спрямо концепцията за работа с Li-ion батерия

Евромаркет Кари представя: Toyota LWI160 - електрическа палетна количка от ново поколение. Тя е първата електрическа палетна количка, която е проектирана спрямо концепцията за работа с Li-ion батерия. Това допринася за оптимизацията (относно ефективното използване на машината) в следните основни направления:

-  Удобство и комфорт при работа в тесни пространства, поради компактните размери и оптимална видимост.

-  Разширен кръг от възможности за използване на количката в следствие на оптимизираното собственото тегло: 46 % по-лека от аналогична стандартна електрическа количка с капацитет 1600 кг.

-  Минимална консумация на енергия и удължен цикъл на работa с един заряд на батерията.

-  При достигане ъгъл на управлние >80 ͦ се блокира възможността от спускане на вилиците с оглед предотвратяване на инцидент с оператора.

Toyota LWI160

Ето и основните предимства на батерия тип Li-ion:

  • 3 пъти по-дълъг живот в сравение със стандартните оловно киселинни батерии – 4500 цикъла към 1200 !
  • Никакво обгазяване на батерията, което означава, че клиентът може да зарежда навсякъде и не е необходимо да се изгражда зарядно помещение
  • Не се изисква батерията да стои на заряд до пълно зареждане, а се допускат частични заряди, когато е удобно на клиента
  • Времето за пълно зареждане е в зависимост от подпраното зарядно – между 1-3 часа / 8- 10 часа е необходимо за оловните батерии
  • Не се изисква ежедневна подръжка – батериите са необслужваеми!
  • Подобрена безопасност - благодарение на уникалния заряд на Toyota и намаляването на риска от злополуки, свързани с това. Това е доказана технология, която вече се използва в много приложения и от много от нашите клиенти.
  • 30 % по-голяма енергоефективност в сравнение със стандартните оловно-киселинни батерии. Това е свързано с факта, че имате 100% от мощността на батерията (стабилно напрежение) по време на целия цикъл на разреждане. Това означава, че дори ако батерията е 50% празна, все още имате 100% от изходната мощност (V * Ah), докато при оловно-киселинната батерия има намаляване на мощността по време на цикъла на разреждане на батерията. 

Вижте още за електрическата палетна количка във видеото тук: Toyota LWI160

Ако искате да научите повече за модела, свържете се с нашите специалисти от формата тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.