Новини

Доказани иновации с новата гама ричтраци BT Reflex от Toyota

29.12.2021 Доказани иновации с новата гама ричтраци BT Reflex от Toyota

Toyota Material Handling пусна на пазара първите три модела ричтраци от новото семейство BT Reflex: високопроизводителният модел R-серия, E-серията с уникална накланяща се кабина и гъвкавата O-серия за вътрешна и външна употреба. Новите ричтраци BT Reflex поставят нови стандарти по отношение на производителност, безопасност, енергийна ефективност и ергономичност. 

Сред иновативните подобрения са: ергономично отделение за водача, интуитивен контрол на машината, както и интерактивен цветен сензорен екран. Всички модели идват с интелигентни литиево-йонни енергийни пакети и могат лесно да бъдат свързани към I_Site от Toyota.

Повече от 25 години ричтраците Toyota са водещи в своя клас, благодарение на иновативните си функции - уникална накланяща се кабина, преходен контрол на повдигането, 360° управление и още.

Новото поколение ричтраци продължава да следва тази линия като въвежда нови иновативни функции, фокусирани в четири ключови области: интелигентна енергия, интуитивно и интерактивно изживяване на водача, както и предоставяне на по-добър поглед върху операциите.

Toyota Material Handling

Водещите изисквания при разработването на новите серии са: икономия на разходи, екологичност и енергийна ефективност. Toyota Material Handling предлага избор от три интелигентни енергийни пакета, които да отговарят на различните нужди на клиентите -Standard, Intensive или Max. Те са базирани на собствените модулни решения за литиево-йонни батерии на Toyota, за да осигурят максимална гъвкавост в операциите. Новите ричтраци (дори тези с най-малкия енергиен пакет) могат да работят денонощно. Предлагането на машини с висококачествени, рентабилни и безопасни начини на захранване е от първостепенно значение за Toyota, като същевременно вредите за околоната среда винаги се сведени до минимум.

Изживяването на водача е допълнително подобрено в новата гама BT Reflex с иновативното отделение за оператора. То предлага нови ергономични функции и извежда безопасността и производителността на следващо ниво. Новата кабина позволява интуитивна работа във всички отношения. Подобренията включват: ново кормилно управление с опора за дланта за оптимално усещане на водача, както и нова основна контролна конзола от дясната страна. Комфортът на водача не е забравен - машините се предлагат с висококачествена седалка с въздушно окачване като опция. Друго забележимо допълнение към гамата е новият голям цветен сензорен дисплей, позволяващ още по-високи нива на интуитивен контрол, както и интерактивност. Новият сензорен екран осигурява ясен и лесен начин за четене на критична информация, както и директен достъп до програмируеми функции. По този начин се гарантират високи нива на производителност.

Toyota Material Handling

Toyota Material Handling

Всички ричтраци от Toyota са фабрично оборудвани с интегрирана телематика и са лесни за свързване с I_Site. Интерфейсът на драйвера е подобрен, включително функциите на I_Site като Smart Access, за да се позволи само на упълномощени шофьори да стартират машината, но също така и с Pre-Operational Check, за да се уверите, че автоматичната проверка се извършва от водача преди всяка смяна. I_Site от Toyota позволява на потребителите да измерват и подобряват безопасността и цялостната производителност, като същевременно постигат икономии на разходите.

Новата гама на Toyota BT Reflex се отличава с капацитет от 1,4 до 2,5 тона и височина на повдигане до 13 метра. Изключителните и уникални характеристики позволяват максимална производителност, без да се прави компромис с безопасността, консумацията на енергия и ергономията - дори при най-интензивните операции. 

Вижте още за Toyota BT Reflex във видеото тук: Toyota MHEurope Youtube

Ако искате да разберете повече за новата гама Toyota BT Reflex, свържете се със специалистите на Евромаркет Кари от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.