Новини

Евромаркет Кари с нова доставка на подемно-транспортна техника

17.11.2021 Евромаркет Кари с нова доставка на подемно-транспортна техника

Евромаркет Кари достави 6 броя електрокара и 5 броя газокара на голяма компания. Това не е първият път, в който фирмата избира да се довери на продуктите на Toyota Material Handling.

А ако Вие все още не сте решили каква подемно-транспортна техника - електрокари, мотокари, газакори и още да изберете, даваме Ви 5 причини това да бъде световният лидер - Toyota Material Handling.

Toyota

Причина номер 1: Високо качество и надеждност

Машините на Toyota са създадени спрямо най-модерните производствени технологии - това позволява на компанията да предложи надеждни и висококачествени двигатели. Не случайно Toyota е номер едно в световните класации за подемно-транспортна техника - тя дължи безупречното си име на издръжливостта и производителността на своите продукти. За Toyota „клиентът винаги е на първо място“, - всички машини, които компанията предлага имат за цел да оптимизират стойността, която крайният потребител получава. В същото време те предлагат и отлично изживяване за водачите. 

Не на последно място мотокарите на Toyota се произвеждат на местно ниво в САЩ. Това дава възможност на фирмата да поддържа контрол върху производствения процес. Всеки мотокар се контролира и инспектира от експерти на Toyota, за да се гарантира, че е напълно работещ и надежден и че няма неизправност.

Причина номер 2: Лидер в индустрията 

Друга причина, поради която можете да разчитате на продуктите на Toyota, е, че компанията е лидер в тази индустрия. Клиентите са доволни от устойчивостта и надеждността на оборудването, което позволява на компаниите да използват своите машини в продължение на много години, без да се налага да ги сменят - те продължават да работят все така безкомпромисно.

Причина номер 3: Акцент върху ергономичността и сигурността

За Toyota безопасността по време на работа е изключително важна.Произшествията по време на работа се случват сравнително често и могат да бъдат много опасни за операторите. Ето защо, за да се избегнат ситуации с висок риск, Toyota е проектирала система, наречена SAS, която осигурява по-голяма стабилност на мотокара и осигурява изключителна безопасност. Част от мисията на Toyota е да направи своите машини ергономични. Всъщност компанията обръща голямо внимание на благосъстоянието на операторите и се уверява, че те ще могат лесно и комфортно да управляват машината.

Причина номер 4: По-бърз ремонт и гаранция

Друго голямо предимство при закупуването на Toyota е, че можете да се възползвате от  ремонт. Техниците на компанията са обучени и квалифицирани експерти, които бързо ще открият всеки проблем с Вашето оборудване и ще намерят правилното решение. Всички машини с марката Toyota имат и гаранция 24 месеца.

Причина номер 5: Богат избор от модели

Евромаркет Кари предлага изключително богато разнообразие от машини Toyota. Вие имате възможност да изберете тези, които в максимална степен ще отговорят на Вашите нужди. Електрически мотокари, газокари, ричтраки, пикери за поръчки и още... можете да откриете точния модел, който ще Ви позволи да подобрите своята производителност. Освен това, за да повиши клиентската удовлетвореност, Евромаркет Кари и Toyota предлагат персонализирани бизнес решения.

Ако все още имате въпроси за продуктите Toyota, свържете се с нашите специалисти от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.