Новини

Toyota и Combilift отново с номинации за наградите IFOY

05.02.2020 Toyota и Combilift отново с номинации за наградите IFOY

Като официален представител на Combilift и Toyota Material Handling за България, Евромаркет Кари има удоволствието да съобщи, че и двата водещи производителя са номинирани в един от най-престижните Международни конкурси в индустрията за обработка на товари – IFOY 2020 (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year). Тази година журито определи на финала да се състезават 17 продукта и решения от 16 производители.

В категория „Вътрешноскладова техника – нископовдигачи” са отличени с номинация три машини, две от които са ръчноводимите електрически колички Combi-CS на Combilift и Levio LWI160 на Toyota. Четиритонният електрокар Combi-CBE4 на Combilift е номиниран в категорията „Специализирани превозни средства”.


Иновативният COMBi-CBE4 е проектиран да увеличи производителността, да подобри безопасността и да помогне за увеличаване капацитета за съхранение на стоки. Оперира еднакво добре както на закрито, така и на открито.

Още предимства:

  • Обработка на дълги товари и палетизирани стоки
  • Мултифункционално движение в четирите посоки, което позволява работа в тесни проходи
  • Перфектен за следните индустрии: логистика и складиране на алуминий, строителни материали, напитки, храни, метали, пластмаси, стомана, дървен материал.

Eлектрическата палетна количка Combi-CS е с товароподемност 1000 кг, а дължината и е само 1,05 м. Предназначена е за обработка на палети в много ограничени пространства. Осигурява отлична видимост за оператора към товара и околността, безопасно и сигурно транспортиране, отлична маневреност.

Combi-CS е перфектна за следните индустрии: логистика и складиране на строителни материали, напитки, храни.

            

Електрическата количка LWI160 е разработена по модулната батерийна система на Toyota с литиево-йонна технология. Тази технология елиминира необходимостта от смяна на батерията, резервни батерии или места за зареждане. Освен това е значително по-ефективна, намалявайки вредните емисии и енергийните разходите - спестява до 30 % разход на енергия. Литиево-йонните батерии не изискват поддръжка и осигуряват максимално непрекъсната работа и производителност. В сравнение с обикновените батерии, литиево-йонните имат три пъти по-дълъг живот. Това гарантира една добра възвръщаемост на инвестициите в такъв тип технология.

LWI160 е изключително компактна и лека, което я прави идеална за използване в тесни пространства или на камиони с падащ борд.

Номинираните финалисти ще бъдат подложени на индивидуални тестове в дните от 7 до 13 февруари на панаира Hannover Messe в Хановер, Германия. Международното изложение Hannover Messe е най-големият и значим форум в областта на индустриалните технологии и оборудване в света.

Пожелаваме успех на нашите партньори от Toyota и Combilift!

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.