Новини

Новата серия електрически електрокари Triago80 е тук!

25.10.2021 Новата серия електрически електрокари Triago80 е тук!

Toyta Material Handling създават новата серия електрически електрокари Triago 80, вдъхновени от идеята да предложат на всички клиенти 4 основни предимства. Кои обаче са те?

  • Продуктивност
  • Издръжливост
  • Управляемост
  • Безопасност

Евромаркет Кари има удоволствието да предложи тази уникална серия електрически мотокари от ново поколение и на българския пазар. Triago 80 2 – 3,5 тона притежават литиево-йонна мощност, отлична ергономичност и здрав дизайн. Всички тези предимства превръщат електрокарите в подходящи машини за различен тип операции.

Toyota

Литиево-йонна мощност

Литиево-йонните модели Traigo80 позволяват бързо и лесно зареждане. Така няма нужда от смяна на батерията по време на работа, а същевременно се поддържа висока производителност през цялата работна смяна.

Повече с по-малко

Дори когато електрокарът има най-малката батерия и зарядно устройство, е възможна пълна 8-часова смяна. Необходимо е само да заредите Traigo80 два пъти за 15 минути -през основните периоди на работа и да го включете за 45 минути - по време на почивката за хранене в средата на смяната.

Интелигентен енергиен пакет

Добрите практики на зареждане позволят на машините (дори с най-малкия енергиен пакет) да работят денонощно. Traigo80 идва с 2 енергийни пакета, които ще отговорят на всички Ваши нужди.

Подходящата енергия за Вас

С каквато и енергия да искате да работят Вашите машини, Traigo80 може да Ви я предложи. 

Toyota_1

Всички модели от серията Traigo80 притежават оптимален комфорт, освен това те са:

  • Интерактивни - Интегрираният цветен сензорен екран предоставя на оператора интуитивен интерфейс, който показва ключова информация за това как да се повиши ефективността и производителността при работа с Traigo80. 
  • Удобни - Подлакътникът позволява избор на различни опции за натоварване: мини лостове, многофункционални лостове или многофункционален джойстик – Вие избирате кое най-добре ще отговори на вашите нужди. 
  • Безшумни - Напълно плаващото отделение на водача предлага оптимален комфорт с по-малко вибрации и шум за продуктивни операции. 
  • Ергономични - Просторна отворена или затворена кабина с регулируеми седалки поддържа водача през цялата смяна, независимо от времето. 

Toyota Material Handling

Traigo80 предлага 8 различни модела, базирани на 2 различни дължини на шасито и 4 различни противотежести (с или без добавен баласт). 

Вижте електрическия електрокар в действие тук: Youtube

Ако искате да научите повече за новата серия Triago80, свържете се с нашите специалисти от формата за контакт тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.