Новини

Златен медал за Е-серията ричтраци Toyota

25.11.2021 Златен медал за Е-серията ричтраци Toyota

Продуктите на Toyota Material Handling - мотокари, електрокари, газокари, ричтраци, палетни колички и още винаги са били символ на висока производителност, впечатляващо качество и иновативност.

За поредна година Е-серията ричтраци на Toyota Material Handling впечатли журито на German Design Awards 2022 и излезе начело в категорията „Отличен продуктов дизайн“.

Уникалнят ричтрак с накланяща се кабина съчетава качество с потребителска производителност, като същевременно подчертава безопасността и оперативността.

Новата серия BT Reflex задава нови критерии за безопасност, ергономичност и енергийна ефективност. Тя позволява на само оторизираните шофьори да стартират машината по безопасен начин, но и улеснява свързването с управлението на автопарка чрез I_Site от Toyota.

Новият и уникален интерактивен сензорен екран има различни функции като: контрол на скоростта, височина на повдигане и предупреждения за претоварване. Toyota са проектирали ричтрак, което да бъде точно с правилната височина и ъгъл, независимо кой шофира. За максимална видимост има опция за панорамен стъклен покрив. Уникалната накланяща се кабина при моделите от серия E е доказана иновация, намаляваща напрежението. Toyota вярва, че щастливият шофьор е продуктивен шофьор.

Новата опционална седалка с пневматично окачване гарантира, че шофьорите могат удобно да вдигат тежести. Височината на пода на кабината също може лесно да се регулира с натискане на бутон, което допълнително подобрява ергономията на водача. 

Новият Reflex разполага с нов десен контролен блок, който позволява на водачите да избират или управление с мини-джойстик, или многофункционално управление, според предпочитанията на водача.

Вижте серията тук: Youtube Toyota Material Handling

А ако искате да разберете повече за продуктите на Toyota, свържете се с нашите специалисти чрез формата тук: Форма за контакт

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.