Новини

Уникалната HАКО AntiBac система – гаранция за перфектна хигиена

06.04.2020 Уникалната HАКО AntiBac система – гаранция за перфектна хигиена

Hako-AntiBac® - антибактериално покритие от сребърни йони в резервоарите на почистващите машини - възпрепятства развитието  на микроорганизми и повишава нивото на чистота.

Глобализацията насърчава и засилва взаимодействието между различните региони и население. Хората пътуват по света и микроорганизмите се появяват още по-често. Рисковете, свързани с това, често са по-високи от очакваните. Предизвикателството на тема хигиена и произтичащите от това изисквания стават все по-взискателни и съответно продуктите с антибактериални свойства придобиват все по-голямо значение.

В почистващата индустрия се поставя въпроса дали произвежданите машините отговарят на изискванията, съгласно „Анализ на опасностите и контрол на критичните точки“ (HACCP - система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция. Критични точки са тези етапи от производствения цикъл на храните, в които може да се елиминират възможните биологични, химически и физически опасности за човека.) Тези и другите хигиенни изисквания за почистващите продукти могат да бъдат изпълнени по-лесно чрез оборудване на машините с резервоари за вода, които предотвратяват развитието на бактерии. 

Като отговор на този въпрос европейският лидер HAKO разработи уникалната система Hako-AntiBac®. Лабораторните тестове на използваните от HAKO материали, проведени в съответствие с JIS Z 2801 (ISO 22196), показват намаляване на 99,9% от различни щамове на бактерии и плесени. Това докавва, че резервоарите за вода с антибактериално покритие значително намаляват развитието на вредните микроорганизми.

HAKO AntiBac® е налична като стандарт за моделите Scrubmaster B45 CLH, B70 CL и B90, и като опция за B30, B45 и B70.

Подробна информация за системата HAKO AntiBac® и нейните изключителни предимства ще намерите в прикачения файл: HAKO AntiBac

HAKO предлага рентабилни, лесни за употреба и безопасни машини за подобрена хигиена, компетентни съвети и широк спектър от услуги, които да ви подкрепят при изпълнението на ежедневните почистващи нужди. Вижте повече за продуктовата гама, предлагана от Евромаркет Кари, тук: Подопочистващи машини НАКО 

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.