Новини

Вълнуваща вечер за TMHE на наградите iF Design Award

05.06.2024 Вълнуваща вечер за TMHE на наградите iF Design Award

Наградата iF Design Award е една от най-престижните награди за дизайн в световен мащаб, с над 10 000 кандидатури годишно от цял свят. На церемонията през 2024 година, TMHE получи три награди за отличен дизайн. Церемонията по награждаването се състоя в Берлин на 29 април, с почти 2 000 гости от 42 държави

TMHE (Toyota Material Handling Europe) беше призната с престижната награда iF Design Award за три от своите иновативни продукти: Сред тях Toyota BT Staxio S-серията получи отличието Gold за нейния изключителен ергономичен дизайн, което е рядка чест, дадена на само 75 от почти 11 000 кандидатури.

Toyota BT Staxio S-серия

За разлика от традиционните мотокари, този електрически стакер се отличава със своя компактен размер и маневреност, което го прави изключителен в своята категория

Дизайнерска философия

Дизайнерският център на TMHE се фокусира върху интегрирането на елегантност с ключови функционални характеристики в своите продукти. Основните ценности, които водят техния процес, включват:

  • Безопасност
  • Издръжливост
  • Производителност
  • Управляемост
  • Интуитивен дизайн  

Тези ценности гарантират, че продуктите не само изглеждат добре, но и се представят надеждно, ефективно и функционално в работния процес.

Заключение

Последните отличия на TMHE в наградите iF Design подчертават тяхната ангажираност към отличие в индустриалния дизайн, като подчертават способността им да съчетават форма, функция и потребителски интерес.  

Повече за подемно-транспортна техника, прозведена от Toyota Material Handling и предлагана от Евромаркет Кари АД, може да прочетете тук: Home | Toyota & BT Pallet Trucks and Forklifts Online Shop | Toyota Material Handling Europe (toyota-forklifts.bg)

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.