Новини

Златен медал за самоиздигащ се кулокран Potain HUP 32-27

03.10.2016 Златен медал за самоиздигащ се кулокран Potain HUP 32-27

Самоиздигащ се кулокран Potain HUP 32-27 на италианската марка Manitowoc Crane Group, представяна от Евромаркет, спечели златен медал на Международен технически панаир 2016. Отличието прие Боян Спасов, опълномощен представител на Евромаркет Кънстракшън.

potain

„Както ние, така и комисията повярва в тази технология. Надявам се с нея българското строителство да достигне до още по-големи височини”, заяви Боян Спасов по време на на награждаването.

spasov

Самоиздигащият се кулокран Potain HUP 32-27 предлага над 20 различни конфигурации според нуждите на клиента. Работната височина може да достигне до 40 m, като дава възможност за ненадмината продуктивност както при повдигане (с товароподемност до 4 t), така и при въртене (с максимален радиус до 32 m). Компактният дизайн (4 m височина, 12 m дъжлина) осигурява удобство при транспорт, а нов електронен панел позволява лесен достъп за сервизиране. Машината работи в три режима – прецизен, стандартен и динамичен, като сигурността и удобството по време на работа се гарантират от специален софтуер.

shtand

potain

Церемонията по награждаването се проведе във Виенския павилион на изожението. Претендентите за най-авторитетното българско пазарно отличие бяха оценявани от жури, съставено от експерти на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор, а нейният председател Александър Манолев оглавяваше Централната комисия. С медали се награждават иновативни и висококачествени технологии, които отговарят на изискванията на Европейския съюз. 

През 2008 г. златен медал от конкурса за иновативни продукти получи и друг модел самоиздигащ се кулокран на същата марка - POTAIN MCT 88.

Повече за представянето на Евромаркет по време на Международен технически панаир Пловдив 2016 можете да научите тук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.