Новини

Върни се към сервизи
Промоции Промоция: Професионални пароструйки Kränzle Therm C 13/180

Уважаеми клиенти, Предлагаме на Ваше внимание специално предложение от нашия партньор Kränzle - водещ немски производител на професионални водоструйки и пароструйки з...

Евромаркет Tools празнува своя 25-и рожден ден

17.09.2019 Евромаркет Tools празнува своя 25-и рожден ден

Първото самостоятелно обособено бизнес направление в Евромаркет Груп – Евромаркет Tools – отбелязва своя 25-и рожден ден. Основано през 1994 г., направлението е специализирано в доставка на ръчни, строителни, индустриални и измервателни инструменти и оборудване.

Началото му е поставено с подписването на договор за партньорство със световния производител на ръчни инструменти GEDORE. Със своето нарицателно за качество име, GEDORE дава силен тласък на развитието на Евромаркет Tools. Скоро към портфолиото на направлението се включват компании като Tractel, Bosch, Putzmeister, Kohler-SDMO, Mungo, Enar, GÖLZ, Mitutoyo, Parker, Cembre, Chicago Pneumatic и много други.

Евромаркет Tools не спира да разширява партньорската си мрежа. Само за последните няколко години направлението става представител на над 10 високотехнологични марки, сред които TJEP, Airlessco, Fami, StoreVan, Sumake, а от август тази година – и на немския производител Kränzle.

"Стремим се постоянно да търсим нови продукти и нови доставчици, като селекцията ни винаги е изключително прецизна. Отсяваме производителите на инструменти по качество, иновации и лоялност. За нас това е начинът да надграждаме компетенциите си и да допринасяме за мисията на Евромаркет да трансферира световните иновации към българския бизнес", коментира Александър Колома, мениджър на Евромаркет Tools. За всички години, които сме на пазара, се радваме на постоянни ръстове и многобройни реализирани проекти, които нямаше да бъдат реалност без чудесния ни екип. Поздравявам колегите за добрата работа и високите стандарти и им желая да бъдат здрави и все така отдадени на професията си", допълва още Колома.

По повод юбилея си през септември Евромаркет Tools подарява на клиентите си специални отстъпки за 25 избрани продукта. Вижте ги тук.

Заявете ремонт или техническо обслужване Запитване за резервни части
Контакти

Сервиз Инструменти - София
Евромаркет център
1532 Казичене
ул. Околовръстен път 454
тел: 02/ 97 67 100
факс: 02/ 97 67 111
e-mail: tools@euromarket.bg
Лице за контакт:
Александър Зерков
Мобилен: 0887 687 565

Сервиз Инструменти
Регионален офис Русе
7000 Русе
бул. Трети март 42
тел.: 082/ 87 01 04
факс: 082/ 82 27 95
e-mail: ruse@euromarket.bg
Лице за контакт: 
Деан Москов
Мобилен: 0882 015 525

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.