Новини

10 броя газокари TOYOTA за Еконт Експрес

17.11.2017 10 броя газокари TOYOTA за Еконт Експрес

Партньорството на Евромаркет Кари с Еконт Експрес датира от години.
Наскоро компанията закупи 10 броя новопроизведени газокари TOYOTA, модел 02-8FGF15.
Така Евромаркет Кари затвърди сътрудничеството си с една от надеждните и гарантиращи добро качество на услугите транспортно-логистични компании.

Еконт Експрес е сред най-големите и бързо развиващи се български компании, която предоставя куриерски, пощенски и карго услуги. Основана е и базирана в град Русе. Създадена е през 1997 г. и заедно с основаното през 1993 г. спедиторско звено Еконт Транс е част от транспортно-логистична група Еконт. Основна дейност на компанията са куриерските услуги, които тя предлага от септември 2000 г., а от януари 2007 г. предоставя и универсални пощенски услуги. Компанията разполага с мрежа от офиси, които покриват територията на цяла България. Международните услуги се извършват чрез собствени офиси в Румъния и Гърция, и партньори.

За товаро-разтоварните дейности в своите клонове, Еконт Експрес закупи 10 броя газокари TOYOTA, с височина на повдигане 3 300 mm и свободен ход на повдигане 150 mm.

Основни характеристики на доставените машини:

  • Товароподемност 1500 кг
  • Мощен газов двигател TOYOTA 4Y-ECS
  • Автоматична трансмисия
  • Радиус на завиване 1990 мм
  • Работен коридор 3800 мм
  • Максимална скорост на движение 19 км/ч
  • Виличен изравнител
  • Уникалната система за активна стабилност Toyota SAS® (System of Active Stability*) - безкомпромисна сигурност и контрол върху управлението, осигуряващи защита на оператора, товара и работната среда!
  • Toyota OPS (Operator Presence Sensing) - система за сигурност блокираща всички хидравлични функции при отсъствие на оператора
  • Тоyota ORS седалка (Operator Restraint System) - регулируема ергономична седалка с ломбални подпори.

Мотокарите с дизелов и газов двигател, производство на TOYOTA, поставят индустриални стандарти за сигурност, продуктивност, надеждност, комфорт и опазване на околната среда. Различавайки се от масово разпространените в сегмента двигатели от автомобилен тип, двигателите TOYOTA са конструирани с цел да осигурят най-високата продуктивност и дълъг експлоатационен живот на машините. Мощният индустриален двигател позволява по-висока скорост с по-нисък разход на гориво. Отличните работни характеристики и ниските нива на шум и вредни емисии правят мотокарите с марка TOYOTA предпочитан избор от всички клиенти, търсещи максимална продуктивност.

Тази година серията Tonero отбелязва своята 10-годишнина под мотото „Свършете работата лесно с мотокар Tonero”. Каквито и да са Вашите бизнес цели и колкото и да са амбициозни Вашите проекти, иновативната гама Toyota Tonero може да ги осъществи. Със стандартната си височина, позволяваща мотокарите да влизат безпроблемно в контейнери, гамата Tonero до 5 тона е изключително подходяща и за транспортния бизнес. Добавената стойност за тази индустрия е подобрената управляемост по време на транспортиране на дълги разстояния благодарение на функцията SAS feature Steering Wheel Synchroniser (Синхронизатор на колелата) и в комбинация със системата Load Sensing Power Steering, която се предлага като стандарт за всички модели в серията Tonero. Тази технология предоставя на всички водачи по-интуитивно усещане за кормилно управление, съответно и повишена прецизност, като машината запазва постоянна степента на реакция без значение от теглото на товара за обработване. Тази система осигурява и значителна икономия на гориво - до 15 % в зависимост от модела на машината.

През годините, благодарение на професионализма, непрекъснатите иновации, обогатяване на продуктовата гама, световно известни доставчици и най-подходящите индивидуални решения за Вашия бизнес, Евромаркет Кари се е превърнала в лидер в своя бранш и предпочитан партньор за над 2500 компании от различни сектори на индустрията.

Вижте повече за подемно-транспортната техника TOYOTA, предлагана от Евромаркет Кари, тук: Подемно-транспортна техника TOYOTA

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.