Новини

Ден #2 от Дни на отворените врати в Евромаркет Сити!

30.09.2022 Ден #2 от Дни на отворените врати в Евромаркет Сити!

Вече втори ден корпоративно-търговският център на Евромаркет е отворен за посетители, дошли да разгледат мащабното изложение на машини и оборудване по случай 30-годишния юбилей на компанията. Гостите могат да видят експонати от целия продуктов каталог на Евромаркет – строителна, минна и индустриална техника.

На откритите площи в Евромаркет Сити са разположени конвенционални, хибридни и интелигентни багери Komatsu, комбинирани багер-товарачи Hidromek, ротационни телехендлери Manitou, самоиздигащи се кулокранове Potain, миксери и бетон-помпи Cifa, леки и тежкотоварни автомобили IVECO, складова техника Toyota Material Handling, компресори Gardner Denver, генератори от KOHLER-SDMO и много други.

На територията на комплекса са разположени лаборатория за измервателна техника Mitutoyo, център за металорежещи машини DN Solutions, както и индустриален център, в който могат да бъдат разгледани заваръчна техника Lincoln Electric, заваръчни роботи от Panasonic, широка гама строителни и индустриални инструменти и автосервизно оборудване.

Посетителите могат да участват и да наблюдават състезания със складова техника и със строителни машини, да договорят специални условия за промоции и отстъпки, да разговарят с представители на световни компании от партньорска мрежа на Евромаркет, както и да се насладят на атрактивна програма, храни и напитки.

Сред акцентите в програмата е състезание с електрокари и складови машини, което ще се проведе на 30 септември от 11:00 ч., както и състезание със строителни машини, което ще се проведе на                     1 октомври от 11:00 ч. Освен като наблюдатели, гостите могат да се включат и като участници в състезанията, като заявят предварително своето участие на адрес: 30years@euromarket.bg.

Очакваме ви днес и утре от 10:00 до 16:30 часа! Карта на Евромаркет Сити можете да разгледате оттук.

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.