Добри практики

Euromarket

Социална отговорност

Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Евромаркет Груп направи подарък за децата на София като възстанови със собствени средства единствения детски спортен комплекс в Младост 1.

За рекордното време от месец и половина напълно възстановихме неизползваемите преди това площи - асфалтовото покритие и обраслите с трева ограждения, както и съоръженията. Спортният комплекс разполага с игрища за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт и тенис на маса, на площ над 1650 кв.м. Целият район около комплекса е почистен и залесен.

Евромаркет Груп работи по дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи, настанени в домовете за сираци в град Кюстендил и с. Тотлебен, Плевенска област.

Евромаркет Груп е партньор и дарител на ОДЗ № 9 Зорница в София. Ежегодно децата получават коледни подаръци, а персоналът – техника за поддръжка.

Следвайки корпоративната си политика, Евромаркет Груп оказва подкрепа по време на учебния процес на катедра „Корабостроене” към Корабостроителния факултет на Техническия университет във Варна. Компанията подкрепя професионално и материално процеса по подготовка на квалифицирани инженерни кадри за нуждите на корабостроенето и кораборемонта.

В подкрепа на млади таланти в областта на архитектурата и строителството Евромаркет Груп стана съучредител на стипендия на името на големия български възрожденски архитект и строител Уста Колю Фичето, която ще се връчва ежегодно за отлични постижения в учебната и академичната дейност.

Ние вярваме, че трябва да се погрижим за това, което имаме като история и памет, ние трябва да съхраним това, което ни е оставено от поколенията, за следващите.

Евромаркет Груп е създател на фондация Етерна – организация с идеална цел, създадена за възстановяването на Боянската църква. Организирайки дарителска кампания за целта, ние станахме първи дарител и само за четири месеца фондацията събра необходимите средства, така че днес стенописите в източната част на Боянската църква са възстановени и храмът е реставриран цялостно.

През 2010 Евромаркет Груп подкрепи възстановяването на музея на талантливия народен архитект и строител Уста Кольо Фичето в Дряново.

И през 2011 г. Евромаркет Груп продължава да е съпричастен към опазването и съхраняването на националното ни културно наследство. Затова поставихме началото на друга благородна кауза: дарителска инициатива за възстановяването на Гигинския манастир, една от „Вечните сгради на България”.

 

Грижа за околната среда

Разбирайки, че опазването на околната среда е един от най-важните въпроси в световен мащаб, Евромаркет Груп се стреми да изпълни своето задължение на корпоративен гражданин за по-добро общество. Доставяната от нас техника отговаря на всички изисквания за безопасност и природосъобразност.

Грижата за околната среда е един от ангажиментите на Евромаркет Груп. Разделното събиране на отпадъците е стандарт за всички офиси в страната. За целта сключихме договор със специализирани фирми за организиране на разделно събиране и оползотворяване на отпадъците, генерирани от нас.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Тази година Евромаркет активно се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден”. Служители от офисите на компанията в пет големи български града се присъединиха към националното почистване.

 

Инвестиране в човешкия капитал

Започнала с 5 служители, днес персоналът на компанията, заедно със задграничните й дружества, надхвърля 500 души. Добрата бизнес среда в Евромаркет Груп води до ниско текучество и приемственост на кадрите. В компанията вече има и служители второ поколение. Наши служители доведоха порасналите си деца, има бащи и синове, майки и дъщери, братя, сестри, работещи при нас. Всичко това е показателно за атмосферата в Евромаркет Груп, която прави компанията желан работодател.

 

Грижа за служителите

За Евромаркет Груп са особено важни хората, които работят в компанията - нашите специалисти. Затова грижата за служителите е сред основните ангажименти на ръководството. Разработени са обучителни програми както за въвеждане и адаптация на новоназначените служители, така и програми за развитие на професионалните и личностни умения. Евромаркет Груп използва различни средства за мотивация на персонала, включително прогресивно увеличаващо се възнаграждение, бонуси, социални пакети и др.

 

Предлагаме реална възможност за кариерно развитие

Всеки служител на Евромаркет Груп, който има качества и желание, получава възможност за израстване в компанията. Многобройни са случаите, когато служители, започнали работа на най-ниско ниво, достигат отговорни позиции, даващи им възможност да изявят и разгърнат потенциала си. Евромаркет Груп инвестира в развитие на служителите си. Значителни ресурси се инвестират в обучението на кадрите на Евромаркет Груп. Специалисти от фирмата редовно се включват в различни видове обучения: теоретични и практически занятия, курсове за повишаване на квалификацията, маркетингови, продуктови и сервизни обучения, курсове за чужди езици. Мнозина се изпращат на обучение в чужбина. Провеждат се тиймбилдинги и спортни мероприятия, целящи разтоварване и преодоляване на стреса и напрежението от ежедневието.

 

Удовлетвореност на клиента

Стронг 2000 - Даниел Михов
“За първи път работя с Евромаркет Груп и съм много доволен. Впечатлен съм от новия изключително модерен сервизен център на Евромаркет. Поставихме основата на едно добро партньорство с една добра машина.” Най-спокоен г-н Михов се чувства по отношение на сервизното обслужване, което Евромаркет предлага. „Фирмата е гаранция за качество!”, обобщава той.

ДЛВ - Станислав Добрев
„С Евромаркет Груп сме партньори от 9 години. Винаги сме се разбирали и работим много лесно.”

Диана Комерс - Мирослав Петров
“Избрах Евромаркет Груп заради краткия срок на доставка и високото ниво на поддръжка на машините.”

ДЛВ - Добри Владимиров
“Доверявам се на Евромаркет!”

Алвер Строй - Венцислав Стоименов
“Спокоен съм, че работя с Евромаркет!”

Лео 99 - Петър Стоименов
“Стига ми, че са коректни!”

Запознайте се с Евромаркет:

Мисия, визия и ценности

Мисия, визия и ценности

Успехът на Евромаркет Груп се дължи на високите цели, които си поставяме, разбирането за важната мисия, която изпълняваме и ясната визия, която имаме за бъдещото развитие на компанията. прочети повече
Корпоративно управление

Корпоративно управление

Евромаркет Груп се управлява от единно корпоративно ръководство, в съответствие с бизнес плановете на целия холдинг. Надзорният съвет решава стратегически въпроси, контролира, управлява и осигурява текущ мониторинг върху дейността на компанията и дъщерните дружества. прочети повече
Стратегия

Стратегия

Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има непоклатимата репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти. прочети повече
Кариери

Кариери

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати! прочети повече
Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

В Евромаркет Груп е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания и всички дъщерни дружества, на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол. прочети повече
История на компанията

История на компанията

От създаването си през 1992 г. до днес, вече над 30 години развиваме най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника. Преминахме както през много успешни, така и през кризисни години. Горди сме, че с много всеотдайност и упоритост изграждаме историята на съвременна България! прочети повече
Актуално и днес

Актуално и днес

Представяме на Вашето внимание различни интервюта, публикувани в разнообразни издания през дългата истрория на Евромаркет Груп АД. прочети повече
Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Тук можете да откриете пълните правила за играта на Techno Expo 2024 прочети повече

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.